Tömegnövelésre táplálékkiegészítő helyett bébitápszerrel próbálkozott már valaki? Milyen eredménnyel?
GreenTea
Jó ilyen kérdésre hazajönni!xD
Már leírták a lényeget: nem jössz ki olcsóbban, és még hülyeség is!
nyilván ha olcsóbb/hasznosabb lenne mindenki azt enné nem?
vagy szerinted itt mindenki hulye és gazdag,mert nem harapunk a pampers reklámra?
A Pampers pelenka de mindegy. (van 2 gyerek)
Amúgy velem az a baj, hogy gyors az anyagcserém, ezért nem tudok hízni. Próbálok egészségesen táplálkozni, nem akarok versenyző lenni, csak 5-6 kilót szeretnék felszedni. De nem megy, hiába zabálok bármennyit.
kapcsolódik a babatémához azért írtam! amúgy felfalnád a gyerekek elől a kaját? :D
sok húst egyél meg rengeteg rizst! +whey gainer napi 2! másképp nem fog menni!
GreenTea
Nem eszel eleget, ennyi a probléma.
Szia, nekem is nagyon nehezen ment a hízás .Én elkezdtem szedni a scitec multi pro pak-ját és olyan étvágyat csinált, hogy állandóan ettem és ettem és ettem , mindig éhes voltam ! Egy nap minimum hatszor ettem , de nem degeszre magam, hanem pont jóra :D az ebédet is megosztottam, előbb leves, utána egy órával a többi , nem tudom nekem ez így bejött nagyon. Fél év alatt híztam 12 kilót, azóta meg konditerembe járok , még több jött fel , de nem hájban , hanem izomban :D
Én rengeteg banán turmixot ittam ez tény, a bébitápszert nem próbáltam , de a zabpelyhet tejben főzve és a tejbegrízt igen , az szinte mindennapos volt felváltva , hát valamennyire biztos segít ez is :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!