Amerikai foci miatt elvesztettem a barátaim mitcsináljak?
Figyelt kérdés
Szóval 2 éve amerikai focizom és naponta járok kondiba kitűnö tanuló vagyok de a barátaim aztmondják hogy kevés időt töltök velük de nemtudok micsinálni mert nincs rájuk időőm mert edzés kondi tanulás ennyi az életem szerintetek micsináljak h ne veszitsem el az összes barátom?
17/L
2011. ápr. 15. 22:54
11/18 A kérdező kommentje:
énis :D
2011. ápr. 15. 23:33
12/18 anonim válasza:
GreenTea
Milyen poszton játszol? Wolves-os vagy?
13/18 A kérdező kommentje:
igen ,védőfal
2011. ápr. 15. 23:36
14/18 anonim válasza:
oooda akarok menni, csak wr-kent :$ de meg szerzodesem van sima focira.. Hiaba nem jatszom, sajnos nem bontjak fel :( na de mindegy, lassan lejar :D
15/18 A kérdező kommentje:
csak gondolom te nem a ladyesbe :DDDDDD
2011. ápr. 15. 23:55
16/18 anonim válasza:
:D de.. Mivel nonemu egyed vagyok
17/18 A kérdező kommentje:
jaa bocsii:$$
2011. ápr. 17. 15:52
18/18 anonim válasza:
1: Ha mindennapos súlyzós edzés nemhogy jó, hanem felesleges. Elhiszem, hogy jó csinálni, de nem szabad. Szerintem csökkentsd heti 5-re aztán heti 4-re ha annyira függő vagy. De simán heti 3-mal is be lehet érni.
2: Nem tudom, hogy miféle barát az aki ilyet mond, hogy vagy ő vagy a foci? Mér ki ő hogy saját magát piedesztálra emelje? Az ilyet le kell szarni. És sajnos sokat kell leszarni, mert sokan vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!