Hasizom gyakorlat a zsírt elégeti teljesen? Meg még pár kérdés lent.
Figyelt kérdés
18éves lány vagyok, 154cm és 57kg. És mivel nem vagyok megelégedve az alakommal, husisnak tartom magam, egy ideje elkezdtem hasra felüléseket csinálni, és combra-fenékre szintén dolgozni. Igazából látok változást, a hasam sokkal keményebb viszont a zsír réteg nagy része még mindig meg van, sajnos. Ha minden nap végzek felüléseket, lapos lehet? Mit tehetnék még a lapos hasért? Illetve narancsbőrös is vagyok(szerintem), és a mozgás azt is eltünteti? És úszógumim is van, nem nagy, de azért van, arra milyen mozgást végezhetnék? Remélem ne voltak túl primitív kérdéseim.2011. ápr. 14. 22:09
1/3 anonim válasza:
DIÉTA+ AEROB EDZÉS.Csak teljes testről lehet fogyni,helyi zsírégetés nincs.A felülés nem éget zsírt.Ezt leírtuk már 1000000000000000000000000000000x
2/3 anonim válasza:
Primitív nem volt,de akad itt néhány téveszme.
1.A hasazás alig éget kalóriát.
2.Husis
A hús az az izom.Ha bemész a henteshez és kérsz egy kiló húst,akkor az állat izmát kapod és eszed.Nem 1 kiló zsírt kérsz.
Tehát ha husis vagy,akkor nincs semmi teendőd,mert tökéletes kisportolt az alakod.
3/3 anonim válasza:
fuss-kocogj, esetleg konditeremben vannak karidó gépek használd azokat és mellé diétázz. így fog égni a zsír. a hasazással nem égeted a zsírt, a hasazással edzed a hasizmod. hiába van szép kidolgozott hasizmod ha elfedi a zsír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!