Lehet úgy fogyni, hogy a mellemből ne nagyon fogyjak?
Célzottan egyetlen testrészről se lehet fogyni. Gondolj csak bele meg tudod mondani a testednek, hogy a sütikékben található cukrot hová raktározza el zsírnak?!
A tested egyenletesen égeti a zsírt minden testrészről onnan megy le legkésőbb ahová először kezdte pakolni és ahol a legtöbb van. Hogy nálad honnan fog lemenni azt senki se tudja megmondani csak te fogod tudni a tapasztalataid alapján.
Sajna tök igazságtalan, de a nők először mellből szoktak fogyni.
azt a 3-4 kg-t igyekezz nagyon lassan leadni, és ha csak hastájt van, szerintem csak oda tornázz és ne fogyózz, hanem egyél normálisan, akkor nem fog a cici eltűnni. Igaz a has is lassan, de gondold el, mellre hízni???? ahhoz kajálni kell és először has comb tájon rakódik le(pont ahonnan leadtad)
a jógák nagyon jók én ETKA jogára jártam és másfél év csodát tett, kb 5 kg volt , a plusz, lement és maradt a melltartómnéret. ( 85 B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!