Ez jó eredménynek számít?
Figyelt kérdés
Ma volt felmérés 60 méteren, és 8,40 mp alatt futottam le. 21 éves vagyok, 194 cm és 80 kg körül. Harmadik legjobb voltam a csapatban, de nem tudom eldönteni, hogy mennyire számít ez jónak.2011. ápr. 12. 18:37
1/5 anonim válasza:
Én a 60métert 7,93 alatt futottam le 176cm magassággal és 68kg-al 15évesen,szóval szerintem nemvalami jó.
2/5 anonim válasza:
GreenTea
Hát rövidtávfutó nem leszel vele, de egyébként nem rossz!
3/5 anonim válasza:
nem valami jó eredmény, de én sem vagyok jó rövid távon, én inkább a hosszútávot szeretem, csinálom és jó is vagyok benne, de néha szoktam sprintelni is :) mert jól fejleszti a combot
majd próbálkozz hosszútávval, de első néhány alkalom lesz nehéz csak utána rá fog állni a lábad, de ugyan ez a rövid táv is csak türelem és gyakorlás.
4/5 lóf4szJankó válasza:
Elég gyenge.Foleg ha ilyen magas is vagy.
En sportsuliba jartam es ott a legrosszabak is 8 alat futottak a 60at ,15-16évesen.
5/5 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam, akkor a sprinter nem leszek már. :)
2011. ápr. 13. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!