Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez jó eredménynek számít?

Ez jó eredménynek számít?

Figyelt kérdés
Ma volt felmérés 60 méteren, és 8,40 mp alatt futottam le. 21 éves vagyok, 194 cm és 80 kg körül. Harmadik legjobb voltam a csapatban, de nem tudom eldönteni, hogy mennyire számít ez jónak.
2011. ápr. 12. 18:37
 1/5 anonim válasza:
Én a 60métert 7,93 alatt futottam le 176cm magassággal és 68kg-al 15évesen,szóval szerintem nemvalami jó.
2011. ápr. 12. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:

GreenTea

Hát rövidtávfutó nem leszel vele, de egyébként nem rossz!

2011. ápr. 12. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:

nem valami jó eredmény, de én sem vagyok jó rövid távon, én inkább a hosszútávot szeretem, csinálom és jó is vagyok benne, de néha szoktam sprintelni is :) mert jól fejleszti a combot

majd próbálkozz hosszútávval, de első néhány alkalom lesz nehéz csak utána rá fog állni a lábad, de ugyan ez a rövid táv is csak türelem és gyakorlás.

2011. ápr. 12. 19:13
 4/5 lóf4szJankó ***** válasza:

Elég gyenge.Foleg ha ilyen magas is vagy.

En sportsuliba jartam es ott a legrosszabak is 8 alat futottak a 60at ,15-16évesen.

2011. ápr. 12. 20:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam, akkor a sprinter nem leszek már. :)
2011. ápr. 13. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!