Milyen arányban kell a húshoz szénhidrátot fogyasztani? És ha ezt az arányt átlépem és több húst eszek azt energiává, vagy zsirrá alakítja a szervezet?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 14:18
2/5 Gyakor válasza:
Mondjuk jó lenne tudni, hogy mi a célod :) tömeget akarsz növelni vagy szálkásítani?
3/5 A kérdező kommentje:
szálkásítok, összesen 140g szénhidrátot viszek be egy nap, és 200gramm fehérjét, 70kg vagyok. ez igy jó? már úgy értem, hogy nem megy feleslegbe a fehérje? Mert úgy tudom hogy ahoz hogy a fehérje beépüljön, szüksége van egy adott szénhidrát menyiségre
2011. ápr. 10. 18:40
4/5 Gyakor válasza:
Mondhatni jónak. Nem felesleges ennyi fehérje bevitel, hisz törekedni kell rá, hogy megőrizd az izmaid minél nagyobb részét. Egyébként figyelj arra, hogy legyen rostbevitel (zöldségekből) és az esszenciális zsírsav sem hátrány, pl lenmagolaj vagy halolaj jól jöhet:)
5/5 A kérdező kommentje:
jaja azok megvannak.. lenmagolajat iszok, extra szuz olivaval sutok es szoktam tonhallal keverni a csirkemellt
2011. ápr. 12. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!