A Tesco-ban kapható protein az nagyon gagyi?
A Tesco-ban lehet kapni proteint 750g-os kiszerelésben.
Az valami szar Tesco-s, vagy esetleg egy korrekt termék, csak pont lehet kapni a Tesco-ban?
GreenTea
Sosem vásárolnék tesco-ba tápkieget. Egyébként nem feltétlenül sz@r, de hogy kurv@ drága az biztos!
5 kilós és 4000 kilója,nem az egész(bocs ezt félre lehetett érteni)
am a teszkóban asszem bioteches fehérje van,de horror áron adják.meg kitudja mióta rohad ott.
én innen szoktam rendelni...nem reklám,de eddig nagyon korrektek voltak.meg mindig adnak ajándékot,hol proteinszeleteket,hol néhány zacsi promós cuccot(hot blood ilyesmi)
Nekem is ez az problémám a teszkóval...de elvileg, ha nem járt le a szavatossági idő, akkor nem lehet baja, nem?
Azért kérdezem, mert most 4500 Ft 2db. 750g-os és egy probát végülis megérne...ebben a hónapban nem lesz sajna egy 20-asom a nagyobbra, addig meg talán ez is megtenné...amúgy megnéztem jó az oldal...ment kedvencekhez...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!