Hogyan vezessem le a feszültségemet?
Eddig mindíg ha nagyon ideges voltam,futottam egy kört a suliudvaron, vagy itthon a futógépen de 3 hete kiment a bokám, és azóta még egyszer, a doki azt mondta, hogy még kell 2-3 hónap amíg újra futhatok, de a suliban sok a stressz meg itthon is és ha nem tudom levezetni, akkor beleőrülök. Mit tanácsoltok?
L/16
Semmilyen sport tevékenységet nem végezhetsz, vagy csak futni nem futhatsz?
Ha igen: Kézenállva járkálj a lakásban,csinálj gyertyát, és különböző testhelyzetekkel próbáld meg megtartani az egyensúlyod.
Ping-pong, bowling, játékterem, haverokkal játék, számítógép, vagy ps.
Ha nem, akkor azt tudom tanácsolni, hogy dobálj, hajigálj, szórj szét mindent a szobádban, aztán rakj rendet.
Egyél jókat, utána úgyis lemozgod majd.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Mindent sportolhatok ami nem erőlteti meg a bokámat. Az őrjöngéssel, kupi csinálással már próbálkoztam de szüleim hülyének néztek. Valami olyan kéne amin az erőmet tudom levezetni de nem törik...stb mert rongálni nem szeretnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!