Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők, hogy bírjátok...

Testépítők, hogy bírjátok szedni ezt a sok szart ami fejfúj meg tönkretesz? Miért jó az, hogyha felfújt izmaid vannak?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 17:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
az E-től kEményebbEk leszünk mert benne van a szóban! Valami orvosok által készített kimutatást linkelhetnél arról amit állítasz, de az is elég ha küldesz egy képet a kisegítő iskolás bizonyítványodról (persze csak ha sikerült elvégezned)!
2011. ápr. 7. 20:47
 22/31 anonim válasza:
Fehérje szedésében semmi rossz nincs, de én az akkor ajálom, amikor már nehezebben fejlődik az ember ! illetve Fehérjét lehet tejel vagy vízzel fogyasztani persze ha tejjel fogyasszok akkor több lesz benne a fehérje !
2011. ápr. 7. 21:13
 23/31 anonim ***** válasza:
és sz@rabb lesz a felszívódása...
2011. ápr. 7. 21:16
 24/31 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ne szórakozz már 44%os. Fehérjére nem csak akkor van szükség ha valaki nehezen fejlődik. Vagy húst is csak akkor kezdenél enni?

A tejben lévő fehérjét meg hagyjuk már! Nagyon kevés, és az sem nagyon szívódik fel.

2011. ápr. 7. 21:41
 25/31 anonim ***** válasza:

Nehogy egyél csirkét, vagy rizst vagy akármit, mert azokban is ezek az e dolgok vannak ám...

Protein, ch....

2011. ápr. 7. 22:20
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

valaki mindig felteszi a felfújt vagy, meg a fehérje a gyilkos dopping szer kérdést:D

aki ilyet mond az valószínűleg csicska f@sz nyomorék aki a 40-kilójával irigyeli azokat akik foglalkoznak a helyes kajálással és edzéssel...ha zavar akkor húzzá haza ás főzeséé anyáddal kis köcsög:)és nehogy valaha is fehérjét vegyél mert még felfújja az a nyomorék fejed;):)

2011. ápr. 7. 22:45
 27/31 anonim ***** válasza:
:DDD
2011. ápr. 7. 22:46
 28/31 clint ***** válasza:

csezdmeg, nemegyszer patikában is van proteinpor.

HOPPÁÁ

na mit kérdezzünk az orvostól

2011. ápr. 8. 22:07
 29/31 A kérdező kommentje:
Amúgy csak húzlak titeket.Ja és nem én vagyok az E betüs srác,az tényleg komoly volt:D Őt próbáltam leutánozni.
2011. ápr. 8. 22:12
 30/31 anonim ***** válasza:
ahha, jah.. :D
2011. ápr. 9. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!