Szerintetek sima Jumbot vagy pedig Volumass 35-öt párositsam a Cell massal?
igen! a jumbot szellemileg károsultak hozták létre edzés utánra hogy nehogy felszívódjon valami belőle és ne vegye meg senki!
a volumassban úgy vetted észre hogy nincs elég ch?
GreenTea
Edzés utánra jó lesz a Volumass, a Cellmass-t meg hagyjad egyenlőre. Egyrészt kurv@ drága, másrészt ha nem régóta edzel (ami valószínű), akkor fölösleges kreatint használnod.
én egyiket se venném! "én" ha "te" lennék akkor berendelnék a myprotein.com-ról 1-2 5kg-os tejsavófehérjét. reggel tolnék belőle egy adagot (30-40g) éhgyomorra, majd kicsivel később jöhet a zabkása, 1-200g+banán (hogy íze legyen), edzés után kb. 50g fehérje és ugyanennyi vagy több szőlőcukor. lefekvés előtt megint egy 30-40g fehérje. a többi nappali étkezés pedig rizs, krumpli és húsok.
nem tudom ez mennyire jó, de én most ezt fogom- csinálom.
ugye a kajától nősz, így én inkább fehérjére költenék a helyedben. persze ezek amiket felsoroltál mint tök jók lehetnek, de azért egy volumass 35 és Cell Mass kombó együtt már nem két fillér...
GreenTea
A kreatint nem azért nem javaslom kezdőnek, mert valami kurv@ nagy dolog. Annyi az oka, hogy aki kezdő, annak bőven elég egy multivitamin meg egy protein a rendes étrend mellé.
Ha van rendes étrended, vágod a dolgokat, és van pénzed akkor nyomhatod a kreatint. Bár én akkor sem a cellmass-t venném, mert aránytalanul drága.
GreenTea
Kreatinból nekem mindig elég volt a monohydrát, ez a legolcsóbb és ha bejön akkor minek vennék drágábbat?! Én neked is ezt ajánlanám elsősorban, vagy esetleg egy kreatin ethyl ester-t, amiből szintén jó a legolcsóbb darab. Az ethyl e.-nél az a jó, hogy nem kell feltölteni, de ezért drágább is.
Az ösztöndíjad pedig ne akard mindenáron elkölteni most, ha összegyűjtök, később lehet hogy olyan dologra költheted, ami tényleg fontos!
GreenTea
Ja meg még annyit, hogy ha nagyon kísért a Cellmass, akkor vegyél 3-4 tasakot és próbáld ki. Így viszonylag olcsón megúszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!