Ilyen esetben melyik fehérjeport vagy hasonló terméket érdemes venni?
Ketten használnánk, heti 4-6 óra sport mellett. Nem kifejezetten izomépítésre, hanem inkább arra, hogy az izomzat kicsit épüljön, de semmiképpen ne épüljön le.
Ha valaki nem kőkeményen kondizik, csak átlagos sportolással szeretne egy-két kilónyi izmot felszedni, ár/érték arányban melyik készítményt javasolnátok?
Nekem főleg az esti küzdősport edzés után pótolná a vacsorát (nő vagyok), a férjem valamennyit kondizik is mellé, viszont nem igazán szereti a húsokat, így kényelmesebb a por verzió, mint csirkemelleket nagy nehezen letologatni.
Ezekből bármelyik jó arra amire ti szeretnétek használni.
Válogassatok nyugodtan ár szerint ha gondoljátok.
Csatlakozom az előzöhöz lényegében nektek megfelel bármelyik fehérje, de jó ár/érték a power protein fehérjéi például.
Most olvasom, létezik olyan kondizó férfi aki nem szereti a húsokat ? :O Ilyenről sem hallottam még, én létezni sem tudnék nélkülük :D
GreenTea
Nem szereti a húst?:) Ez tényleg meglepő!
Egyébként szerintem is bármelyik protein megfelel. A legolcsóbb tejsavó koncentrátum vagy egy olcsó vegyes fehérje is teljesen jó!
GreenTea
A Hyper mass 5000 és a Jumbo tömegnövelők.
GreenTea
Ja bocs, jogos a tömegnövelő, végülis nem írták hogy konkrétan csak protein jó!
De azért én azt mondom hogy maradjanak annál, hiszen a CH bevitelt másból is meg tudják oldani.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Azért emeltem ki, hogy nem élsportolók vagyunk, csak hosszas tespedés után rávettük magunkat, hogy sportos életmódra váltsunk. Néhány kg izom mindkettőnkön elférne. Én leadni is szeretnék 3-4 kg-ot, ami utóbbi eltunyult egy évben feljött és félek, hogy izomból menne le. Nekem emiatt lenne fontos a fehérjepor, illetve én se vagyok nagy húsevő, néha kívánom csak meg.
Férjem kondizását se úgy tessék elképzelni, hogy versenyen indulna, csak heti 1-2 alkalommal lejár súlyokat emelgetni és utána biztos nem ártana némi fehérje, hogy legyen mit beépíteni.
GreenTea
Jó a 100% Whey Protein, sokáig elég az 5 kilós, viszont vacsi helyett nem kéne szerintem. Oda egy lassú felszívódású protein kellene, pl.: soványtúró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!