Mi a véleményetek erről a rágótablettáról? Érdemes megvenni, vagy vacak? Tapasztalatok?
20 éves lány vagyok, 158 cm és 54 kg. Január óta fogyózok eddig 8 kilót sikerült fogynom. Egészségesen táplálkozom, mellette heti 3x-4x járok el futni/ bicajozni. Rossz idő esetén itthon szoktam 10 kilométert menni a sífutógépen.
Gondoltam kipróbálom ezt a rágótablettát, de nem tudom, hogy a szervezetemre nincs-e káros hatással? Illetve, hogy érdemes-e pénzt adni rá, vagy teljesen felesleges?
Válaszokat előre is köszönöm.
Nekem az a kérdésem, hogy miért akarsz zsírt leadni? Mármint a magasságodhoz a súlyod megfelelő. Mást ajánlanék: Ultra loss shake. Ezt edzés után kell inni. Rengeteg benne a vitamin, és pótolja azokat az anyagokat, amiket az edzés során elvesztettél. Amúgy mindkettő terméket ugyan az a cég gyártja, szerintem jók.
De persze ha zsírégetést akarsz, tökéletes!!!
GreenTea
Én csak annyit kérnék hogy írd le az egészséges táplálkozás mit takar!
Az l-karnitinből én is a por változatot ajánlom, amennyiben mindenképp az kell neked. Ha protein kell akkor pedig egy egyszerű tejsavót. Az Ultra loss shake fölösleges, indokolatlanul drága!
Egészséges táplálkozás alatt a napi 4-5 változatos étkezést értem. Sok gyümölcs és zöldség, húsok, halak, rizs, tojás, túró, ezeket részesítem előnyben, kerülöm a cukros dolgokat, a pékáruk helyett teljes kiőrlésű extradurált kenyeret fogyasztok. Odafigyelek a folyadék bevitelre is, megvan a napi 2-3 liter.
Így súly alapján nem tűnik soknak, de a csípőmről egyszerűen nem tudok lefaragni. Tudom, hogy ez a genetikán múlik elsősorban, de a lábaim olyanok már mint egy kis pálcika, és úgy gondoltam, hogy a rágótabletta segítségével talán innen is tudnék zsírt égetni ha már máshogy nem megy.
Köszönöm a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!