Íztelen fehérjét lehet házilag ízesíteni?
--- Régen mindet ezzel édesítették - mennyire regen? Mert kb. a 70es evekben fedeztek fel/kiserleteztek ki az aspartamot, uditokbe kb. 83 ota engedelyezik. Nezd meg azota mennyi extra korsag van a vilagon. Nem azt mondom, hogy mindent az asp. okoz, de sajnos sokat.
--- idiótaság, egy hadsereg nem fogyaszt belőle annyit, hogy az káros legyen – azert mert te esetleg csak az antsz (fda) es egyeb partolo oldalakon olvastal az aspartamrol, az nem jelenti azt, hogy az egeszseges. Szivesen belinkelek fel tucat weboldalt, ahol tanulmanyok, leirasok vannak a karos hatasarol, de ahhoz tudni kell angolul…
GreenTea
Figyelj, én 21 éves vagyok, a '83 bőven régen van nekem. Fölösleges vitáznunk rajta hogy káros vagy nem. Igazából hidegen hagy a dolog, meg vagyok aszpartam nélkül is. Engem csak az zavar, hogy nagyobb problémát csinálnak belőle, mint ami valójában.
"Nezd meg azota mennyi extra korsag van a vilagon"
Ennek ellenére a születéskor várható élettartam növekedett. Hogy is van ez?
20:50
kiváncsi vagyok, dohányzol e, iszol e alkoholt, eszel e zsíros ételt, cukrot stb stb...
MErt ha semmi egészségtelent nem viszel be akkor talán megértem, hogy ilyen alapos vagy, de azért felfújni nem kellene. MINDENRE azt mondják egészségtelen.
A vegetáriánusokra is azt mondják egészségtelen, hogy nem fogyaszt húst, mégis közöttük betegednek meg a legkevesebben, és nekik a legnagyobb az élettartamuk.
Egy csomó mindenre lehet linkelni és ellene is.
Én a következőkkel szoktam ízesíteni:
Banán, alma, datolya, mandarin, körte, szőlő, szilva, aszalt-szilva, sütőtök és egyéb gyümölcsök - zöldségek
karobpor(kakaó helyett), nyírfacukor sztívia és egyéb egészségre ártalmatlan természetes édesítőszerek. Én kifejezetten ezért szereztem be "natúr" fehérjét, hogy elkerüljem a mesterséges ízesítő és egyéb adalékanyagokat.
A gyümölcsöknél méregetem a bevitt szénhidrát mennyiségét - így megvan a megfelelő szénhidrátbevitelem is így itt is el tudom kerülni a mesterséges anyagokat.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!