Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Íztelen fehérjét lehet házilag...

Íztelen fehérjét lehet házilag ízesíteni?

Figyelt kérdés
Mondjuk Bolero italport hozzá keverem a porhoz, ilyesmire gondoltam. : )
2011. ápr. 3. 21:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

--- Régen mindet ezzel édesítették - mennyire regen? Mert kb. a 70es evekben fedeztek fel/kiserleteztek ki az aspartamot, uditokbe kb. 83 ota engedelyezik. Nezd meg azota mennyi extra korsag van a vilagon. Nem azt mondom, hogy mindent az asp. okoz, de sajnos sokat.

--- idiótaság, egy hadsereg nem fogyaszt belőle annyit, hogy az káros legyen – azert mert te esetleg csak az antsz (fda) es egyeb partolo oldalakon olvastal az aspartamrol, az nem jelenti azt, hogy az egeszseges. Szivesen belinkelek fel tucat weboldalt, ahol tanulmanyok, leirasok vannak a karos hatasarol, de ahhoz tudni kell angolul…

2011. ápr. 5. 20:50
 12/17 anonim ***** válasza:

GreenTea

Figyelj, én 21 éves vagyok, a '83 bőven régen van nekem. Fölösleges vitáznunk rajta hogy káros vagy nem. Igazából hidegen hagy a dolog, meg vagyok aszpartam nélkül is. Engem csak az zavar, hogy nagyobb problémát csinálnak belőle, mint ami valójában.

2011. ápr. 5. 21:05
 13/17 anonim ***** válasza:

"Nezd meg azota mennyi extra korsag van a vilagon"

Ennek ellenére a születéskor várható élettartam növekedett. Hogy is van ez?

2011. ápr. 5. 21:07
 14/17 clint ***** válasza:

20:50

kiváncsi vagyok, dohányzol e, iszol e alkoholt, eszel e zsíros ételt, cukrot stb stb...

MErt ha semmi egészségtelent nem viszel be akkor talán megértem, hogy ilyen alapos vagy, de azért felfújni nem kellene. MINDENRE azt mondják egészségtelen.

A vegetáriánusokra is azt mondják egészségtelen, hogy nem fogyaszt húst, mégis közöttük betegednek meg a legkevesebben, és nekik a legnagyobb az élettartamuk.

Egy csomó mindenre lehet linkelni és ellene is.

2011. ápr. 6. 15:39
 15/17 feca101 válasza:

Én a következőkkel szoktam ízesíteni:

Banán, alma, datolya, mandarin, körte, szőlő, szilva, aszalt-szilva, sütőtök és egyéb gyümölcsök - zöldségek

karobpor(kakaó helyett), nyírfacukor sztívia és egyéb egészségre ártalmatlan természetes édesítőszerek. Én kifejezetten ezért szereztem be "natúr" fehérjét, hogy elkerüljem a mesterséges ízesítő és egyéb adalékanyagokat.

A gyümölcsöknél méregetem a bevitt szénhidrát mennyiségét - így megvan a megfelelő szénhidrátbevitelem is így itt is el tudom kerülni a mesterséges anyagokat.

Üdv.

2012. febr. 25. 14:23
 16/17 clint ***** válasza:
a gyümölcsök szénhidráttartalmát nem méregetik a testépítők csak diétakor... diétakor nem kell gyümölcsöt enni és kész, tömegelésnél meg nem jó a gyümölcs...
2012. febr. 26. 12:44
 17/17 feca101 válasza:
100%
:) testépítő vagyok, bár nem verseny szinten. Ugyan nem viszem túlzásba, de azért méregetem a gyümölcsök szénhidráttartalmát, illetve inkább csak odafigyelek rájuk nem csak diéta alatt. Tömegelésnél is eszek gyümölcsöt, méghozzá jó sokat. A gyümölcsökben és zöldségekben szerintem rengeteg értékes anyag van a szervezet számára. És bár sokat ezekből elő tudnak már állítani mesterséges úton, nem gondolom, hogy minden élő ételben lévő anyagot pótolni lehet ezekkel. Nem ítélem el a táplálékkiegészítőket használókat, sőt - én is használom őket és fontosnak tartom, hisz nem is lehet sok esetben ételekkel bevinni a szükséges mennyiséget bizonyos anyagokból - de csak kiegészítésként használom őket. A szénhidrátbevitelre szerencsénkre vannak pontosan mérhető anyagok mint a dextróz, maltodextrin, fruktóz, - (ezek helyett használok inkább gyümölcsöt) és a fejlettebbek közül: vitargo, supercarb, carbox és egyéb szénhidrát mátrixok - ezekből én is használok. Szóval én nem zárkózok el ennyire határozottan sem a gyümölcsöktől, sem a táplálékkiegészítőktől. Szerintem kell legyen egy egészséges egyensúly közöttük, de ez csak az én véleményem.
2012. ápr. 8. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!