A 12 perces futást hogy tudnám lefutni jól? Van vmi praktika?
Bal láb, jobb láb, bal láb, jobb láb és így tovább. Én általában így futottam le a 12 perceset anno.
Ha jól akarod teljesíteni, akkor kezdj el futni rendszeresen, egészséges és hasznos. A futás nagyon egyszerű dolog, túl sok praktika nincs benne (maratonon van, de 12 perces futáson nincs). Fuss úgy, ahogy neked kényelmes, vegyél nagy levegőket, fújd ki, legyél nyugodt, oszt hello.
GreenTea
Én úgy szoktam lefutni a Coopert, hogy pl elfáradok 7:36-nál, akkor lefutom a maradék kört és amikor a célba érek hatalmas ünneplésbe kezdek, meghajlok a tanár előtt, és úgy csinálok mintha megnyertem volna az olimpiát!
Na komolyra fordítva a szót, edzeni kell rá, a Cooper nem könnyű feladat. Egyenletes légzésre és tempóra koncentrálj és szinte "repülni" fog az idő:)
öcsi,
bal jobb bal jobb
jönnek a majmok- módszer :D:D
az van hogy az aki nem tud sokat gyorsan futni az az első fél körig fut mint az őrült, persze azután már szakadozik le, a 12. percre meg el is temetik.. szóval az a javaslatom hogy nem kell rögtön az élre állni, vegyél fel egy közepes tempót, nem fulladsz meg,de nem is lesz bűntudatod, hogy nem futottál rendesen. úgy 4 kör után már nem is érzed hogy futsz csak azt érzed hogy hú de jó lenne még ezt is lefutni, meg még egyet..
persze nem árt ha minden nap futsz egy kicsit. előszőr csak keveset, majd egyre többet. szerintem az is tök jó ha edzésekre jársz, anno én is jártam, de mindenki utált, azt nem tudom hogy miért. szóval kitaláltak minden baromságokat rólam , és terjesztették , aminek se eleje se veleje, és fúrták az embert, nehogy jól érezze magát egy percig is. na már most én ebből nem kértem tovább ugy 2 hónap után, és otthagytam. menjenek a fenébe pfuuh de aljasak voltak..
COOPERRRE visszatérve én 6 és 3/4 köröket futottam ált.iskolában ami azért egész jó, nem ?????????????
Szerintem fogd lazára azt sétáld vagy kocogd végig:D
Semmi értelme, ha csak nem számít neked a tesi a továbbtanulásba.Ha meg amúgy se sportolsz akkor nem ettől a 12 perctől leszel sportos\egészséges ember.
a_maestro_főnök:
Honnan tudnánk, hogy a te iskoládban hány méter 6 és 3/4 kör? :DD Próbáld méterbe megadni a dolgot inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!