Miért történik ez? Mit tehetek?
3 hete kezdtem el futni, eleinte 1,5 km-t futottam, minden második nap, mostmár 3,5 km-t futok, szintén minden 2. nap.nem eszem többet, sőt, figyelek hogy egészségesen étkezzzek, és annyit amennyit eddig.De!
mikor elkezdtem, 68 kg voltam, 169 cm-es magassághoz, és valamikor majd szeretnék 58 kg lenni.Viszont ma megmértem magam, és 68,7 kg vagyok, ugyanakkor a hasam mégis kisebbnek látszik, és a derekamból is ment már le egy kevés.most akkor mi van?
Miért nem fogyok?:S
miért akarsz 58 kiló lenni?
úú én mennyi jó kérdést tudnék felrakni, persze mert idealista vagyok, és azt hiszem, hogy az emberek magukra ismernének, és elgondolkodnának...
van egy álmod, mégpedig, hogy 58 kilós legyél? és ennek a vágynak így van bármi értelme? :D
szóval, valaki pénzt akar (hogy elköltse) valaki szép akar lenni (hogy tettszen másoknak) valaki egészséget (mert beteg)
Te könnyebb szeretnél lenni. mert.. úgy... izéé.. hát, a tömeg egy Rád jellemző fizikai paraméter, biztos van értelme, ha könnyebb vagy.. vagy nincs.
A mozgás meghozta az étvágyadat.
Ha meg a testzsír csökkentés a célod,akkor az edzés kevés hozzá,diétázni kell,de minimum csökkenteni fokozatosan a szénhidrátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!