Tömegnövelés=hízás? (infó lennt)
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy edzegetek (súlyzós edzés) egy ideje, látni is fejlődést (néhány hónap), de elég soványka vagyok, vagys úgy mondom, bőven hízhatnék, és kéne is. A tömegnövelő szerek, elsősorban fehérjére gondoltam, segít abban, hogy edzés mellett még szedjek is fel. Tehát tömegnövelés, egyfajta hízást jelenthet?
Bocs ha kicsit bonyolult voltam. Köszi előre is!
2011. márc. 29. 20:42
1/1 anonim válasza:
GreenTea
A tömegnövelést a minél nagyobb izomtömeg elérésének érdekében csinálják a testépítők. Nem tiszta izomgyarapodás, mindenképp jön fel zsír is.
Ha tömegelni akarsz, akkor kell egy tömegnövelő étrend mindenek előtt! Ezt kell kiegészíteni tömegnövelővel vagy fehérjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!