Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fél éve gyúrok de most elszere...

Fél éve gyúrok de most elszeretnék szedni 1 kreatin fajtát szerintetek melyik a jobb? és mit várhatok tőle?

Figyelt kérdés

bár mostanában úgy érzem h mindegy h tisztán tolom e vagy valami kis szerrel. Kiszeretnék próbálni 1 fajta kreatint, de nem tudom h mire várhatok? 38 as karom van most ha felszedek 200 szemet és aztán abbahagyom akkor mennyit nőhetek és ebből mennyit ereszthetek vissza?

[link]

/id/00154_BioTechUSA_Creatine_pH-X__210_kapsz__

vagy

[link] ezt szerintetek melyik a jobb??

2011. márc. 29. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

így jó az első link . amúgy nem tudom én nem szedek semmit sem , és ha szednék is akkor max valami ilyen fehérje port vagy valami olyasmit .

2011. márc. 29. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ott kezdődik a probléma, hogy ezt írod:

"mindegy h tisztán tolom e vagy valami kis szerrel"

"200 szemet és aztán abbahagyom akkor mennyit nőhetek és ebből mennyit ereszthetek vissza"

A kreatin nem szteroid, ha használod akkoris tisztán tolod! Szerinted ki tudja megmondani, hogy milyen hatással lesz rád 200 szem tablettás kreatin? Elárulom senki!

Fontos lenne, hogy normális étrended legyen! Ez után jönnek a kiegészítők. Multivitamin, fehérje/tömegnövelő, kreatin. Egyébként nem hiszem, hogy értelme lenne neked kreatint szedned fél év edzés után.

Étrended van már?

2011. márc. 29. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Kezdjük azzal,hogy a kreatin nem szer,hanem táplálékkiegészítő.Semmi mellékhatás stb.Na szóval,ha kreatint akarsz szedni,akkor csak kúrába éri meg 30-40 napig,tovább nem,mert hozzászokik a szervezet.Kapszulást ne vegyél semmiképpen mer fos és jobban kijössz porral.A kreatin nem a legfontosabb kiegészítő.Ha fehérje/vitamin/glutamin megvan és kicsit nehezebben fejlődsz akkor jöhet egy kúra.Feltöltési idő 5-7 nap 20g,a többi nap a kúra végéig ennek a fele,tehát 10g. [link] ezt ajánlom,ez a legjobb és most akciós is!
2011. márc. 29. 17:48
 4/8 A kérdező kommentje:
nincs még étrendem amúgy köszi a tanácsokat. de ha én csak ezt akarom szedni és mellette gyúrni és hagyni az étrendet hanem enni normálisan mint eddig akkor nagy az esély arra h nem érne semmit?
2011. márc. 29. 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem.Ha nincs rendbe a kajád és nincs fontosabb kiegészítőd,akkor nem érdemes venni,ugyanis rendes kajától is nősz rendesen.
2011. márc. 29. 19:01
 6/8 A kérdező kommentje:
egy ismerősöm ezt a Creatine Monohydrate-t szedte és remdesem megnőtt tőle, de nem szépen olyan mintha női melle lenne ... nem szedett mellette semmi hormonális cuccot csak fehérjét. amúgy mit jelent az a feltöltési idő ? és ha olyan tempóba szedem meddig elég 1 500g os kreatin ?
2011. márc. 29. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ezt olvasd el: [link]

Csak azért linkelem ide, hogy kicsit tanulj is valamit.

Egyébként továbbra is fenntartom, hogy neked semmi szükséged a kreatinra. Rendes étrend kell, azt kell kiegészíteni!

Haverod meg meghízott, bevizesedett, márha igaz hogy nem koxolt és nem gynoja nőtt...

2011. márc. 29. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:
ne szedd... legyen eszed, fél éve jársz edzeni csak. én kreatin nélkül annyit fejlődtem, hogy el se hinnéd. eddzél keményen és zabálj jól. ne legyél pina, a fejlődés nem a kiegészítőkön múlik
2011. márc. 30. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!