1 óra hullahopp-karikázással hány kalóriát égetünk?
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 13:14
1/7 anonim válasza:
valahol valamikor ugy olvastam 400
nekem kicsit soknak tűnik...de...300 azért megvan szerintem
2/7 anonim válasza:
Ha gyalogolsz vagy (szoba) biciklizel azzal sokkal jobban jársz.
3/7 anonim válasza:
szerintem kaloriára volt kiváncsi nem az volt a kérdés hogy mit végezzek :O
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat..azért kérdezem, mert nagyon minimális a mozgás, és igazság szerint nekem ez nagyon könnyű, képes vagyok másfél óráig nem leejteni.Csak elég unalmas tud lenni egy idő után, és számomra nem vmi fárasztó, úgyhogy ezért vagyok kíváncsi a kalóriagétésre.Ha a 300 igaz, már az is nagyon jó..
2009. febr. 26. 10:04
5/7 anonim válasza:
A kocogással, vagy a szobabicajjal sokkal jobb zsírégetést tudsz produkálni, gondolom ez a célod. A terhelést sokkal jobban tudod kontrollálni.
6/7 anonim válasza:
Nem kimondottan a hullahoppról van szó,de szerintem számodra,és más olvasók számára is hasznos lehet a következő kis táblázat:
TEVEKENYSEG KALORIAIGENY/ORA
Bowling 250
Ablakpucolas 300
Biciklizes 400
Tanc 300
Football 450
Kerteszkedes 250
Hazimunka 190
Golf 250
Lovaglas 450
Vasalas 250
Kocogas 500
Funyiras 400
Futas 900
Felmosas 275
Sieles 500
Uszas 500
Seta 250
7/7 neraida válasza:
30 perc intenziv hullahoppozassal 300 kaloriat elegetsz!!! Es ez biztos!!!! 1 ora kb 600 islehet, de csak intenziven !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!