A futópályákon melyik sávon 400 méter egy kör?
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 20:03
1/3 anonim válasza:
Nekem azt mondta kint a pályán a gondnok, hogy a belső körön.Ugye ha ugyan onnan kezdtek futni.Így a külső körön 10 kör után olyan mintha már 11-et futottál volna.Amúgy nem tudom, nekem ezt mondták.
2/3 anonim válasza:
GreenTea
A pálya hosszát a belső szegélytől 30 cm-re a futópálya felé kell kimérni, vagy ha nincs szegély, a festett vonaltól 20 cm-re. Tehát a 400m az első sávba esik.
Az olyan távoknál, ahol már lényeges lenne a különbség az egyes sávokban megtett távolság között, ott úgy állítják be a startpozíciókat, hogy igazságosan mindenki azonos távot fusson.
3/3 anonim válasza:
nekem is a gondnok bácsika azt mondta hogy belső kör az a 400méteres pálya abból ha lefutsz 8kört meg van 3200méter azaz kecskeméten a 10kör futásból aki katonának megy azt ennyi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!