Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet valahogy tömegnövelőt...

Lehet valahogy tömegnövelőt házilag csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyasmire gondolok hogy pl tojás vagy amibe sok fehérje van vagy valami egyszerű turmixot lehet itthoni alapanyagokból csinálni? Ami megfelel valami tömegnövelő turmixal?

2011. márc. 26. 12:25
 1/9 anonim válasza:
tej+tojás+banán turmixolva.A tojást nyersen üsd majd a tejbe,nyugi imádni való íze lesz:)
2011. márc. 26. 12:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tejbe nem szívódik fel a fehérje,nyers tojásba nem szívódik fel a fehérje+mehet a korházba ha ezt csinálja.A banán meg instant zsír,ugyanis fruktózt tartalmaz,amit az izom nem használ.Vegyél egy olcsó fehérjét,pl: Power Protein(4kg 10.000ft egy adag 25g) és mellé dextrózt(szőlőcukrot) és/vagy maltodextrint
2011. márc. 26. 12:49
 3/9 anonim ***** válasza:
2011. márc. 26. 12:51
 4/9 anonim ***** válasza:

tömegnövelő= proteinpor + cukor

én edzés után szoktam inni, ipari tejsavóproteint, meg sima kristálycukrot teszek bele, tökéletesen működik.

2011. márc. 26. 12:52
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
Én kristálycukrot semmiképp sem tennék bele,f@szság az egész.
2011. márc. 26. 12:54
 6/9 anonim ***** válasza:
másrészt meg azt hiszed, olcsó a házibarkács turmix, pedig nem, mert teszemazt fél liter tejbe teszel egy banánt, meg beleütsz 3 tojást, az kb 100g tömegnövelőnek felel meg, de 300ft-ba kerül alsó hangon. ha mindennap egyet iszol, egy hónapban 9000 megy el a háziturmixra. na pont ennyibe kerül egy vödör tömegnövelő, amiben 30 adag van. és az sokkal jobb lesz, mint a te szalmonellás laktózos turmixod...
2011. márc. 26. 12:57
 7/9 anonim ***** válasza:

(Power protein)+maltodextrin olcsó és jó:)

de kristálycukrot én se b@sznék hozzá semmi értelme..

kevergetheted otthol tojásból meg tejből stb..de nem éri meg f@szolni vele

2011. márc. 26. 13:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Nameg a Power Protein.Több hónapig elég és annyiba kerül mint 1 hónapra a háziturmix.
2011. márc. 26. 13:00
 9/9 anonim ***** válasza:
valójában a maltodextrinnek nincsen semmi értelme. De hagyjuk, látom sokaknak magas a hetedikes kémia...
2011. márc. 26. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!