Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Volumass 35 Professional?

Volumass 35 Professional?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 16 éves vagyok. Kb. 2 hoapja tornázok. Most el akarok kezdeni vmit szedni, és tobben ezt ajánlották. Az a gond, hogy nagyon meglatszik rajtam, hogy ha felszedek néhány kg-ot hasamon... Az lenne a kérdésem, hogy ettol a szertol elhizhatok-e (has táján). Nincs kulonleges etrendem... Azt eszem, ami otthol van :D Suli után ebéd aztán 7-8 ig eszek még vmit. Szoval csak azt szeretnem kerdezni, hogy mennyire fog latszodni rajtam, fog-e egyaltalan?
2011. márc. 25. 20:57
 1/10 anonim ***** válasza:

olvass!

[link]

2011. márc. 25. 21:01
 2/10 A kérdező kommentje:

Koszi. De most akkor naponta 6x kellene ennem és csak csirkét? Mert a szovegbol ez esett le...

Én reggel eszek iskolában- 2-3 korul eszek ebedet utanna ha megehezek bekapok vmit. 7-fel8 korul vacsi aztan 9 turmix...

2011. márc. 25. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor nem olvastál figyelmesen...Nem kell csirkét enned egész nap.Lehet helyettesíteni más kajákkal is,a lényeg,hogy 2g/tskg fehérje meglegyen.
2011. márc. 25. 21:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Ok. Koszi
2011. márc. 25. 21:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Es ha igy fogok etkezni, akkor nem fog meglatszani rajtam? Esetleg van ra esely, h a hasambol is lemegy? Lehet, h hulye kérdések, deh még kezdo vok.
2011. márc. 25. 21:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj,ha végigolvastad volna mind a 4részt,akkor nem lenne több kérdésed.
2011. márc. 25. 21:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Kosz. De nem arra voltam kivancsi, hogy mit olvastam/ nem olvastam..., hanem a válaszra
2011. márc. 25. 21:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Diétás étrenddel és megfelelő mozgással lemegy a zsír.De továbbra is fenntartom azt,hogy olvasd végig.
2011. márc. 25. 21:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Azokat a cikkeket mindenképp olvasd el de hogy segítsek: Először a hasad nagyobb lesz nem lesz eszméletlen kockás, mert ha izmot akarsz akkor akaratlanul is zsír is fog jönni. ( Ha normálisan étkezel kevesebb ). Miután megfelelő mennyiségű izmot szedtél fel jöhet a diéta amikor zsírt és ch t megvonod így újra kockás lesz a hasad, és izmosabb leszel. De például futni szarabbul fogsz legalábbis rövid távon biztosan.
2011. márc. 26. 15:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. márc. 27. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!