Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan Hízzak? Tömegnövelő?...

Hogyan Hízzak? Tömegnövelő? (Bőven lent)

Figyelt kérdés

sziasztok!

17 éves vagyok, Férfi. 49kg vagyok, és akármennyit eszek, egyszerűen nem tudok hízni. nemtudom mitől lehet, gyors az anyagcserém, vagy nemtudom, igazából nem is érdekel.. A kérdésem az lenne, Hogyha elkezdenék szedni tömegnövelőt, mennyire lenne garantált a hízás? Meg, milyet kellene szedjek, Milyen fajtát, miket tartalmazzon.. stb.. Egyik ismerősöm aztmondta hogy nekem elvileg Szénhidrát alapu tömegnővelő kéne.. én nemtudom nemértek hozzá, ezért kérem a segítségeteket. Tudnátok esetleg ajánlani valami jó, olcsó, és hatékony tömegnővelőt? Előre is köszi!

2011. márc. 21. 18:29
 1/7 A kérdező kommentje:
...Ja és letudnátok írni, hogyan kell ezeket "használlni"? :S igazából, 100%-osan nem értek hozzá, szóval, kérlek segítsetek! Köszönöm!!!
2011. márc. 21. 18:31
 2/7 anonim válasza:

[link]

itt találsz ilyen cuccokat amik gyúráshoz kellenek /tömegnövelő/ de lehet hogy jobban járnál ha kondiznál a tömegnövelővel vagy valami hogy ne (csak) hájt szedj fel..

2011. márc. 21. 18:33
 3/7 anonim ***** válasza:

GreenTea

A tömegnövelő magában semmit sem garantál. Az étrend az ami a lényeg. A tömegnövelőnek egyébként minden esetben a szénhidrát az alapja, tehát más féle nincs is. Egyébként biztos vagyok benne, hogy keveset eszel.

Ezt mindenképp olvasd át: [link]

2011. márc. 21. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ja igen, ez nem instant izom, mindenképp kell mellé edzeni, különben zsírban gyarapodsz.

2011. márc. 21. 18:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen. Még annyit esetleg kérhetnék Tőled, Mivel nemértek hozzá, nemtudom mit kell ennem, stb... Tudnál nekem írni egy kissebb napi étrendet? ^^ :$
2011. márc. 21. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:

GreenTea

Az alapelv az, hogy ha tömegelsz, akkor fehérjéből 2g/ttkg (testtömegkg), esetedben 100-120g-ot fogyasztasz, szénhidrátból pedig 5-6g/ttkg-ot, ha extrán nehezen hízol akkor mehet akár 8g is, tehát 400g.

A fehérjét főként húsból kéne bevinni, de jó még a tojás, túró esetleg szója.

Szénhidrát rizs, krumpli, zabpehely...

Ennek megfelelően találsz itt étrendeket: [link]

2011. márc. 21. 18:51
 7/7 clint ***** válasza:

most itt van a kezemben egy tábla csoki 100 gramm.

100 grammban 515 kcal van írva kalóriának. Gyorsan lebomló az izom számára alig használható cukorból (kristálycukor) áll. 25 gramm zsírt tartalmaz ami mindent megakadályoz, hogy felszívódjon.

aztán itt van egy üres gain fast doboz. A gain fast az egyik legnépszerübb tömegnövelő, nagyon sok szénhidráttal.

A szénhidrát nagy része maltodextrin ami öszetett szénhidrát szinte kizárt, hogy raktározódik, nagyon nagy mennyiséget kéne ahhoz enni, aztán a többi szölőcukor ami meg gyorsan felszívódik, és tartalmaz 1 gramm zsírt.

szóval ettél már csokit? Híztál tőle? Nem?

akkor honnan veszed hogy a zsírszegény gyorsan felszívódó portól fogsz? inkább nesquick port iszogass hidd el jobban

hízlal sokkal és még olcsóbb is.

A tömegnövelőt épphogy arra használják, hogy egy edzés után energiát biztosítson az izomzatnak, energiát, szóval ne lerakódjon, hanem az izmokba jusson.

2011. márc. 21. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!