A fehérje felgyorsítja az anyagcserét?
Figyelt kérdés
épp szálkásítok, No1. protein-t szedek.+ étrend2011. márc. 18. 15:06
1/9 anonim válasza:
ha lassú az anyagcseréd,pörgesd fel egy kis szemét kajával magad! nekem bevált
2/9 bix válasza:
nem. a rendszeres napi 5-6x bevitt kaja pörgeti meg. nem feltétlenül kell benne fehérje legyen.
3/9 A kérdező kommentje:
első válaszoló. Mit értesz 'szemét' kaja alatt? :D
2011. márc. 18. 15:38
4/9 A kérdező kommentje:
2. válaszoló,igen úgy eszek! Body.builder-ről néztem az étrendet! :)
2011. márc. 18. 15:41
5/9 anonim válasza:
amit amúgy nem ehetnél,de szereted! csalókaja!
6/9 unzyyy válasza:
Lehet hogy felgyorsítja lehet hogy nem ez változó és szervezettől függő de hajlamos rá az ember hogy kicsit felgyorsítja de én szerintem a szálkásításhoz nem érdemes szedni fehérjét kivéve ha az direkt arra van ez saját vélemény...
7/9 anonim válasza:
szálkásításkor több fehérje kell mint tömegeléskor,hogy ne az izmok épüljenek le! persze ha szilárd kajából lemegy 3-4gramm/tskg akkor nem fontos
8/9 anonim válasza:
GreenTea
"én szerintem a szálkásításhoz nem érdemes szedni fehérjét kivéve ha az direkt arra van"
Olyan nincs hogy szálkásító fehérje!
Szálkásítás alatt sokkal több fehérje kell + glutamin, bcaa. Az anyagcserére pedig nincs gyorsító hatással, ahogy már leírták.
9/9 clint válasza:
Sztem a srác arra gondolt, hogy ledönti és ugrik a budira.
Maga a fehérje elvileg nem tehet róla, csak a turmix.
Vegyél olyan fehérjeport amiben van külön emésztő is adagolva. Én ezt a fahta proteint egyszer próbáltam, de nálam nem a fosás hanem a hányás kerülgetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!