Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A DEXTRÓZ miben segít? Szőlőcu...

A DEXTRÓZ miben segít? Szőlőcukorból vonom ki, turmixban konditerem után, mit segít?

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 16:30
1 2 3
 21/29 clint ***** válasza:
75%

a bacon több mint fele zsír, ami igaz fehér, lehet ezt tartod fehérjének. Ezért akarsz tejjel is próbálkozni, meg gondolom a kenyér is fehér.

De egyél sok papírt az is fehér, sok fehérje van benne.

2011. márc. 17. 20:31
 22/29 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ha jól akarsz kinézni akkor fogadjál szájlisztot:D

Ember, attól hogy emelgeted a súlyokat még nem fogsz jól kinézni! Főleg úgy hogy ilyen hülyeségeket eszel mellette.

A dextróznak akkor van értelme, ha minőségi gyors felszívódású fehérjét fogyasztasz mellé.

Egyébként valamelyik kérdésnél már olvastam ezt a "sült vér-máj" kombót. Ott már leírtuk, hogy hülyeség, lehet hogy nem értette meg.

Én már nem akadok ki semmin, múltkor egy srác az öltözőben kifejtette hogy ő azért eszik zsíroskenyeret edzés után, mert abból lesz izom, és nől a tömege is. xD

2011. márc. 17. 20:33
 23/29 A kérdező kommentje:
Leállhatnál.. kenyeret azért ettem hozzá, mert van benne ch és a zsír is kell, igaz nemsok.. amúgy, ha sok fehérjét és ch-t eszek, és lejárok rendszeresen gyúrni, akkor még nőhetek, hogy nem étkezem rendszeresen, de megvan a napi adag ch és fehérje?
2011. márc. 17. 20:34
 24/29 anonim ***** válasza:
67%
:D:D:D zsíroskenyér a tuti tömeghozó!Nem tudtad?
2011. márc. 17. 20:35
 25/29 A kérdező kommentje:
Nem a tömeg a lényeg.. elég a súlyom a magasságomhoz nyugi.
2011. márc. 17. 20:36
 26/29 anonim ***** válasza:
telítetlen vagy telített zsírok gyors vagy lassú égésű szénhidrátok jó étrend vagy sz@r étrend nem mind1
2011. márc. 17. 20:37
 27/29 clint ***** válasza:

1 gramm telített zsír tökéletesen megakadályozza 2-4 gramm fehérje felszívódását és tökéletesen lerakja zsírba a ch-kat! Gondold végig, hogyha a falra kensz egy kis disznózsírt azt csak simán nem tudod letörölni mert olyan marad. Te megeszel 200 gramm bacont, ami még ha sovány is, simán tartalmaz 100 gramm zsírt, a nap folyamán szinte semmi értékesen nem fogsz beépíteni az izomzatba.

Remélem érthető.

2011. márc. 17. 20:59
 28/29 clint ***** válasza:

a fehérkenyér nagyon lassan lebomló egyszerü szénhidrát.

A testépítők összetett szénhidrátot esznek.(rizs, borsó, bab, zab) Egyszerüből csak a dextrózt, de az gyorsan szívódik, és az is csak edzés után kell (ha kell vkinek)

2011. márc. 17. 21:02
 29/29 bix ***** válasza:

ember a többiek tényleg segíteni akarnak. az edzés a fejlődésedben maximum 30%-ot nyom. bárki le tud menni és többé kevésbé szabályosan elvégezni pár gyakorlatot a teremben. a maradék 70% a konyhában dől el! nem bírom elég szer leírni...

szénhidrátnak a kenyér maximum teljes kiörlésű barna, és az is csak minimál mennyiségben mehet. a szénhidrátokat szépen leírták előttem, de én mellétenném pl a banánt is. fehérjére meg a bacon nem jó. sokkal rosszabb mint pl a tojás (aminek a sárgáját azért _nagyrészt_ mellőzni kéne megintcsak én 10 tojásból max 3 sárgáját hagyok bent)csirke, hal, túró (utóbbi tipikus lassú felszívódású, este ha betolod akkor ideális) sovány húsok mehetnek főleg, nem hiába. kell zsír, tömegelésnél még a csirkecomb is belefér és még olcsó is, de egy jó étrend ku!va drága. ez a sport nem olcsó sajnos, ha olcsó lenne és könnyű, akkor mindenki 4% testzsír alatt mászkálna 100+ kilósan az utcán... ha el akarsz valamit érni figyelj a kajádra. nagyon...

2011. márc. 18. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!