Mark86 miért nem tud normálisan válaszolni? Hogy lehet 1. a toplistán ilyen hozzáállással?
Figyelt kérdés
állítom 50 kilós és még életében nem látott súlyzót!2011. márc. 16. 17:04
1/11 anonim válasza:
Régebben lelkes volt, de idővel mindenki besokall, ha napjában 4200x kérdezik meg, h lehet-e kocka hasam, meg szar-e a kajám és csak zöldséget meg zsírt eszek...
2/11 anonim válasza:
nem tudom! mi vagy te kislány? minek kell besértődni?
linkeld már be min sírdogálsz napok óta! lépett már a szádba 50 kilós ember aki nem látott még súlyzót? küldj privátot hogy hol és mikor nézhetem végig ahogy bepisilsz a félelemtől
3/11 anonim válasza:
Én mindig normális hozzászólásokkal találkoztam részéről. Az egy másik dolog, hogy van amiben nem értek vele egyet, de különbözőek vagyunk és ez rendjén is van.:)
4/11 anonim válasza:
Istenem nem értem a sok gyökeret akinek olyan lelki világa van, hogy olyan könnyű összetörni, mint egy fogpiszkálót.
5/11 Gyakor válasza:
Én meg állítom, hogy olyan okos kérdést tehettél fel hogy azon minden valamennyire hozzáértő agyf/szt kap. Mert általában akkor szokott leosztós hangulatba váltani az ember amikor megkérdezik azt ami már 100xra tesznek fel vagy annyira alap, ami már fáj ha nem tudod.
6/11 anonim válasza:
szerintem hülye kérdésre sok esetben hülye választ kap a kedves kérdező. számtalan kérdést meg lehetne előzni ha használnák a keresőt. a hogy legyen kockás hasam? és ehhez hasonló kérdésekre már én sem válaszolok értelmesen, mert több száz ilyen kérdés volt, de sajnos lesz is még.
7/11 anonim válasza:
mark86 k@rvára értelmesen válaszol, csak nem olyan fogyatékos kérdésekre, amik itt 80%-ban vannak. Ha arra nem veszed a fáradtságot, hogy utánanézz legalább 10 percig a neten, akkor ne várd el mástól, hogy segítsen.
8/11 anonim válasza:
én igazat adok márk86-nak mert tényleg ha lenne valakinek annyi esze hogy egyszer beírja abba a qrva keresőbe azt ami érdekli miért kérdezi meg újra...
főleg hogy a kockahas állandóan szóba hozzák. állítom hogy a 60% aki ez iránt érdeklődnek 2 hét után feladja mert nem lát változást. volt olyan nap amikor 3x is megérdezték hogy lehet e kockahasam...
festessz magadnak fotoshoppal és lesz :P
9/11 anonim válasza:
Én Márk86-tól eddig 100%ban hasznos válaszokat kaptam.Ez magáért beszél.Amúgy meg ha jól tudom két éve eddz.Nem hiszem hogy sulyzót ne látott még volna.
10/11 anonim válasza:
mÁR KÉT EGÉSZ ÉVE???)))))))
hát akkor már 40 kilóval nyom fekve!
Nem lehet ám választ várni a nagy sztároktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!