Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mark86 miért nem tud normálisa...

Mark86 miért nem tud normálisan válaszolni? Hogy lehet 1. a toplistán ilyen hozzáállással?

Figyelt kérdés
állítom 50 kilós és még életében nem látott súlyzót!
2011. márc. 16. 17:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
Régebben lelkes volt, de idővel mindenki besokall, ha napjában 4200x kérdezik meg, h lehet-e kocka hasam, meg szar-e a kajám és csak zöldséget meg zsírt eszek...
2011. márc. 16. 17:26
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

nem tudom! mi vagy te kislány? minek kell besértődni?

linkeld már be min sírdogálsz napok óta! lépett már a szádba 50 kilós ember aki nem látott még súlyzót? küldj privátot hogy hol és mikor nézhetem végig ahogy bepisilsz a félelemtől

2011. márc. 16. 17:35
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Én mindig normális hozzászólásokkal találkoztam részéről. Az egy másik dolog, hogy van amiben nem értek vele egyet, de különbözőek vagyunk és ez rendjén is van.:)
2011. márc. 16. 17:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Istenem nem értem a sok gyökeret akinek olyan lelki világa van, hogy olyan könnyű összetörni, mint egy fogpiszkálót.
2011. márc. 16. 17:41
 5/11 Gyakor ***** válasza:
63%
Én meg állítom, hogy olyan okos kérdést tehettél fel hogy azon minden valamennyire hozzáértő agyf/szt kap. Mert általában akkor szokott leosztós hangulatba váltani az ember amikor megkérdezik azt ami már 100xra tesznek fel vagy annyira alap, ami már fáj ha nem tudod.
2011. márc. 16. 17:46
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
szerintem hülye kérdésre sok esetben hülye választ kap a kedves kérdező. számtalan kérdést meg lehetne előzni ha használnák a keresőt. a hogy legyen kockás hasam? és ehhez hasonló kérdésekre már én sem válaszolok értelmesen, mert több száz ilyen kérdés volt, de sajnos lesz is még.
2011. márc. 16. 18:41
 7/11 anonim ***** válasza:
mark86 k@rvára értelmesen válaszol, csak nem olyan fogyatékos kérdésekre, amik itt 80%-ban vannak. Ha arra nem veszed a fáradtságot, hogy utánanézz legalább 10 percig a neten, akkor ne várd el mástól, hogy segítsen.
2011. márc. 16. 19:00
 8/11 anonim ***** válasza:
42%

én igazat adok márk86-nak mert tényleg ha lenne valakinek annyi esze hogy egyszer beírja abba a qrva keresőbe azt ami érdekli miért kérdezi meg újra...

főleg hogy a kockahas állandóan szóba hozzák. állítom hogy a 60% aki ez iránt érdeklődnek 2 hét után feladja mert nem lát változást. volt olyan nap amikor 3x is megérdezték hogy lehet e kockahasam...

festessz magadnak fotoshoppal és lesz :P

2011. márc. 16. 19:40
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
Én Márk86-tól eddig 100%ban hasznos válaszokat kaptam.Ez magáért beszél.Amúgy meg ha jól tudom két éve eddz.Nem hiszem hogy sulyzót ne látott még volna.
2011. márc. 16. 21:15
 10/11 anonim válasza:
0%

mÁR KÉT EGÉSZ ÉVE???)))))))

hát akkor már 40 kilóval nyom fekve!

Nem lehet ám választ várni a nagy sztároktól!

2011. jún. 6. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!