Szeretnék elkezdeni balettozni, nagyon elkéstem?
Így van, profi táncos nem leszel már, ahhoz gyerekkortól kell elkezdeni erre a mozgásformára edzeni, formálni az izomzatodat. Másrészt az öttusa egészen más izomzatot kreál, mint a balett.
De ha profi nem is leszel, nagyon szépen fogja formálni az alakodat, a tánckészségedet, és a kitartásodat, fájdalomtűrésedet- bár ezt sportolóként Te is tudod.:)
Hajrá!
Az előző válaszadóknak igazuk van: profi már nem lehetsz, de attól függetlenül lehet, hogy nagyon jól elsajátítod a balett fortélyait. Ha vágysz rá, hogy tanuld, akkor vágj bele!
Én is jópár éve szerettem volna gitározni, és mégis csak most fogtam neki, mert nem voltam olyan "rámenős", hogy intézkedjek ez ügyben és hogy a szüleimet kéreljem. Most kicsit nehezebben megy, de meg lehet szokni mindent! Am 14 éves vagyok, szerintem 2-3 év múlva már nagyon jól menni a gitár, ahogy neked is a balett, ha nekifogsz! :)
Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!