15 évesen érdemes elkezdeni balettozni vagy már késő?
Hát, szerintem igen, késő. A sportok nagyon nagy részét egészen fiatalon kell elkezdeni.(ahogyan sok mindent is, a zenét például) Az olyan sportokra, mint a tornan, ritmikus gimnasztika, úszás ez hatványozottan igaz, és a balettra is ugyanez vonatkozik.(bár a balett inkább művészet, nálam legalább is az)
De szerintem ne akarjál balettozni! Tönkreteszi a testedet, és a szervezetedet! 30 éves korodra teljesen szétmennek majd az ízületeid, és ahhoz, hogy sikeres légy, sokat kell fogyasztanod(egy balerína, ha azt mondom, hogy 50 kilós, akkor eléggé nagyot mondtam)!
Ráadásul nem is szépek a balettáncosok!
A ritmikus sportgimnasztika egy csudadolog, az nem érdekel?
Mondjuk nem értek hozzá, csak egyszer láttam tizenéveseket, na azok is tisztára hajlékonyak.
Szia!
Sajnos nem a legjobb ilyenkor elkezdeni. Már 2 okból is. Soha nem lehetsz élsportoló. Ill ha ilyenkor kezded nem elég kis korban akkor jobban tönkrevágja az izmaidat mert nem ehhez lettél szokva:S De persze elkezdheted, mert nagyon sok örömet okoz, szép lesz a tartásod. először Keress olyan tanárt aki külö foglalkozik veled, hogy begyakorold. Utána kezdj el csoportokban tanulni. Sok sikert ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!