Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a derekam...

Miért van az, hogy a derekam vékony, a fenekem, és a lábaim pedig nem annyira? (pedig nem eszek annyit, mint egy disznó. Rendesen járok sportolni. )

Figyelt kérdés
2009. febr. 21. 13:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Persze, írj mailt nyugodtan.

Most csak annyit, kiegészítve az eddigieket (tehát nem cáfolva és nem megerősítve a vitánkat) :), hogy egy nő és egy férfi izomszövetének felépítése bizonyos tekintetben különbözik.

A nők egyszerűen másként híznak.

Férfiaknak sosem tanácsoltam volna azt, hogy ezzela módszerrel próbáljon a melleire hízni.:) És ne felejtsd el, hogy a hízás kapcsán a mell zsírszövetállományára gondoltam- kérdező nyilván nem mellizmokat szeretne:D

A meglévő, természetes női zsírszövetállományt mindig könnyebb hízlalni, mint egy edzett izmot.

Sok függ a zsírsejtek nagyságától, alakjától, elhelyezkedésétől is.

A "combos" lányok, a lovaglónacira gondolok, pontosan tudják, hogy ha kínkeservvel eltüntetik is innen az összes felesleget, akkor is ide rakódnak le az első kilók, ha hízás közben nem edzik ezt a részt.

Ilyesmi viselkedésű a mell zsírszövete is alkat kérdése, mennyire.

Amin vitázunk, az tehát nem általánosítható testünk összes izomzatára és zsírszövetére, ebbe beleszólnak a hormonok, a nemek közti különbségek, stb...

Ha bicepszre szeretnél erősödni, akkor súlyzózzál. :P

2009. febr. 23. 15:59
 12/12 A kérdező kommentje:

de jó amúgy hogy egy hülye kérdésemen midenki összeveszik a másikkal...

Elég nekem annyi, hogy foggyál wazze mer elhízol, s bár jólestek azok a cicis tippek is, de én tényleg nem kívánom, hogy ebből ekkora nagy pevatval legyen.

Am mindenkinek köccike:P

2009. febr. 28. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!