Ha ritkábban verem kajak jobban boxolnék? :D
Figyelt kérdés
Lehet hülyeség a kérdés de végülis valamennyi valóságalapja van, mert ha sokáig nem verem ki akkor mégis csak szívósabb vagyok és többet tűrök..2011. márc. 14. 14:21
1/7 A kérdező kommentje:
Lehet alkalmazni fogom a box karrieremhez.Eddig naponta vertem és lecsökkenteném heti 1re vagy akár 2heti 1re
2011. márc. 14. 14:26
3/7 anonim válasza:
2 heti 1??????
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Éjjel jönni fog mint állat :D
4/7 anonim válasza:
viccesen hangzik de van benne igazság.ha kevesebbet vered ki,javulhat a teljesítőképességed,nem csak boxban,más sportokban is.én kipróbáltam,és tényleg energikusabb lettem.ezt tudták bizonyos harcos törzsek is régen,hogy "harc előtt tartózkodni kell az asszonytól".a szexuális tevékenység sok energiát igényel a testtől,pl.a sperma termelése miatt,és sok tápanyag távozik el ilyenkor a szervezetből,hormonok,vitaminok,ásványi anyagok.
5/7 anonim válasza:
Tényleg nem hülyeség, akármennyire is annak hangzik. Én taekwondozok, és mikor tudom, hogy versenyem lesz, akkor 2-3 nappal előtte hanyagoljuk barátnőmmel a szexet.
Amúgy év közben nem szükséges, de versenyek, bemutatók, vizsgák előtt érdemes, jobban tudsz koncentrálni.
6/7 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat, befogom vezetni
csőőőőőőő márk86 ;):D
2011. márc. 14. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!