Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kox-ok közül mit ajánlanátok?...

Kox-ok közül mit ajánlanátok? 3. kura lenne. Első hozott testsúlyt is erőt is rendesen. Második már csak erőben volt jó centiben semmi. Szúrósokon kivül?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 03:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

h@lye vagy? szerinted ki fog itt neked ajánlgatni sz@rokat?

ezt nem hiszem el

2011. márc. 12. 07:50
 2/17 TOMAtm ***** válasza:
genesis-es stanozolol elég jó száraz izomnövelő,de eléggé májkárosító a szemes.kell mellé legalont szedni.egy üveg 100db 10 mg os 7K körül van.5 napig 2szem utána 3 a napi adag.ha fáj a veséd vagy ilyesmi hagyd abba a szedését.nem vizesít a cucc,6 hét alatt kb 3-4 kiló tiszta izmot hoz ami meg is marad.
2011. márc. 12. 08:49
 3/17 anonim ***** válasza:

kicsit ellentétes gondolatok :/

Előző, tök korrekten írt, de ilyen témában? :D

ennyi erővel csűrjél be harci drogot, lehet, hogy a metabolikus folyamatokat nem serkenti, de sztem mókásabb, és attól ugyan úgy egészségkárosodsz ;P

2011. márc. 12. 09:36
 4/17 anonim ***** válasza:

vagyis nem "ugyan úgy", de szintén rombolja a tested.

1 kontra kérdés: vannak (itt ezen oldal látogatói között is) testépítéssel foglalkozók, akik nem kezelik a testüket ilyen szerekkel, csak megadják maguknak a szükséges tápanyagokat, és csinálják a saját edzésüket. de, ha így is lehet, akkor minek a "kox"? nem bántásból, teljesen komolyan kérdezem, és megtiszetlnétek vele (Kérdező, és bárki más is) ha őszintén válaszolnátok rá!

2011. márc. 12. 09:40
 5/17 A kérdező kommentje:
Saját részről azt tudom mondani hogy azért kell mert többször annyi erőd töle akár heti 7 napot is birsz edzeni töle (én 5 napot szoktam) Ha látod hogy nösz van kedved tovább folytatni és edzeni mindig. Ilyen táplálék kiegészitőket is kiprobáltam amire gondolsz minden féle creatin ilyenek és semmi változást nem hozott. Nekem és másnak igy sokkal jobb szerintem. Most érted mások cigiznek meg isznak azzal is kárositják magukat én pl egyeket sem csinálom.
2011. márc. 12. 10:09
 6/17 clint ***** válasza:
A szemes a legroszabb. Csak hozzáértőként kellene hozzányulnod, vagy ha tervbe van a heresorvadás, a nemzőképtelenség, májkárosodás meg egyéb kellemes dolgok :D
2011. márc. 12. 10:27
 7/17 anonim ***** válasza:
mióta edzzel?
2011. márc. 12. 15:26
 8/17 anonim ***** válasza:
tisztelet a kivételnek!
2011. márc. 12. 16:15
 9/17 anonim ***** válasza:
Mit nyomtál az előző kúrákban és mikor voltak azok? Azért ezt is jó lenne tudni
2011. márc. 12. 17:25
 10/17 anonim ***** válasza:
Miért teszed tönkre Magadat...?
2011. márc. 12. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!