Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik napszakban érdemes gyúrni?

Melyik napszakban érdemes gyúrni?

Figyelt kérdés
Eddig délben edzettem, tegnap a munka miatt reggelt hatkor kellett edzenem. Sokkal egyszerűbb volt(gondolom mert friss voltam) a mellem is jobban bedurrant mint általában. Sokan számít hogy mikor edzek?
2011. márc. 10. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem akkor szokott a legjobban menni, ha már legalább 2 étkezésen túl vagyok és ki vagyok rendesen pihenve.

Mondjuk, ha egész nap csak döglöm és eszem felváltva a tv előtt akkor elég gyengusz leszek a teremben is... Ezt ki kell tapasztalni. Én azt tudom, hogy reggel éh gyomorra vagy reggelire nem vagyok túl erős...

2011. márc. 10. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:

én este szoktam mert utána turmix,tusolás,kaja,és alvás.

így minden együtt van a regenerálódáshoz. gyúrást hagyd a csicskáknak és sok sikert az edzéshez!

2011. márc. 10. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
amúgy tök mindegy! nem lesz semmi bajod a hajnalitól sem.
2011. márc. 10. 21:57
 4/7 A kérdező kommentje:
:)Köszönöm. Elég hülye kérdés de ugyan az a hatás minden napszakban?
2011. márc. 10. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
sok mindenen múlik. az egész napi ritmusodtól,valaki arra esküszik hogy kipihenten(reggel)jobban megy,más meg azt mondja hogy este fáradtan jobban szétbombázza az izamait utána pihi! nem lehet így megmondani
2011. márc. 10. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:
én este fáradtan alig bírom csinálni, akkor inkább már csak kapkodok, mert alig várom hogy lefekhessek ezért szoktam délután csinálni, mert akkor van még hozzá elég energiám
2011. márc. 10. 22:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem:) Szóval ez minden embernél változatos. Köszönöm a segítséget:)
2011. márc. 11. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!