Nyáron nagy melegben melyik napszakban érdemes a szobanövényeket vízzel lepermetezni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 10:16
1/3 anonim válasza:
Reggel, amikor még nem tűzi a nap, ill. a délutáni órákban. Tűző napon nem szoktunk virágot locsolni, de a permetet -szerintem- "megköszönné".
2/3 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy tűző napon nem szabad semmilyen nüvényt megöntözni, mert kipusztulhat. A kérdésem a vízpermet volt.Csak nem voltam/vagyok abban biztos, hogy nem ártok-e a növénynek azzal,ha nagy melegben vízzel lespriccelem, mert nem tudom, hogy ezzel megégethetem-e a leveleit.
Köszi a választ.
2010. aug. 14. 12:05
3/3 anonim válasza:
Ha rásüt a nap, akkor ne permetezd. Egyébként viszont csak bátran :) Nekem most mindig elöl van a permetező (a nap sosem tűz be, mert elhúzom a függönyt), és amikor eszembe jut, spriccelek egy kicsit. Nagyon szépek lettek a növényeim, pl. a vízipálma 40 cm-es átmérőjű leveleket hoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!