Tesi órákon amikor lehet leszoktam menni a kondiba és súlyt szoktam emelni. Nem gondolnak rólam majd valami olyasmit, hogy keménykedni akarok?
Figyelt kérdés
Amúgy nem vagyok izmos és lány vagyok.2011. márc. 8. 19:12
1/4 anonim válasza:
Hát ha lány vagy, akkor biztos nem fognak olyat gondolni, hogy keménykedni akarsz!
2/4 krameri válasza:
nem kéne szerintem. Nem azért, mert mit hisznek rólad, hanem egy lány ne emeljen súlyt. a férfiak nem szeretik a gyúrós lányokat, egy lány legyen nőies, ne férfias. Persze ha alakformálás, az más, de súly emelést írtál, meg ha már felvetődik a keménykedés, az durva.
Lehet hogy nem vagy izmos, de súlyemeléssel 1-2 hónap alatt egész más kinézetet szerezhetsz, amit nem biztos, hogy szeretnél.
3/4 A kérdező kommentje:
Természetesen nem egy body buildingnek készülök, csak egy kicsit szeretnék izmosodni. De nem sokat.
Amúgy meg a fiúk téma nálam felejtős. :)
2011. márc. 8. 19:38
4/4 anonim válasza:
szerintem járjál le errefelé is sokan lejárnak lányok és jól néznek ki ....szerintem irigyelni biztos fognak ha jól nézel ki vagy fogsz kinézni..sok sikert és szard leőket 18\f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!