R3TR0 kérdése:
Amatőr, falusi konditerembe milyen dolgokat vegyek?
Figyelt kérdés
5-6 fő edzene egyszerre, nincs rá sok pénz olyan dolog is érdekel amit meglehet csinálni itthon (mármint saját erőből felépíthető gép) is lehetőleg olcsón, kérem segítségeteket üdv!
ha lehet linkeket is és árat is kérnék!
(Fekve 100 kg kellene min.)
2011. márc. 8. 11:36
1/4 anonim válasza:
Vegyetek vasakat,szivacsokat,tárcsákat,rudakat.Tölts le a netről terveket a cuccokhoz amiket akartok csinálni,vágjátok fel a vasakat,keressetek 1 jó heggesztőt és cső.Amúgy:Fekvenyomó pad(úgy csináljátok,hogy állítható legyen ferdére is),guggoló állvány,lehúzó csiga,scott pad,húzódzkodó,tolódzkodó,egyenes pad,lábnyújtó,lábhajlító,háttámlás pad,egykezes súlyok,tükrök.Ezek a legfontosabbak,mindent meglehet házilag csinálni,kivéve a tárcsákat+rudat+kézisúlyokat,de azokat is meglehet oldani.
2/4 anonim válasza:
mennyi pénzt szánsz az egészre kb.?
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom a polgármesteri hivatal állja a költséget csak mondták, hogyha lehet olcsóért, sztem 200.000 ft
Írtam nekik eddig ilyeneket:
Fekpad rúddal-súlyal 120 kg-ig
1 kezes súlyzók 5-30 kg
2 db többfunkciós kondigép
Haspad
Ez dúrvván belefér a keretbe sz.tem
2011. márc. 8. 15:46
4/4 anonim válasza:
nem tudom maszekba mennyi lenne,de ez fekpad,guggolókerettel,scott pad,lábnyújtó,hajlító
nekem van egy itthon és jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!