Gyúrás. Mennyit nőtt a tömegetek fél év és egy év után? És ebből mennyi lehet izom?
Hmmm, na igen ez tűnik reálisnak, azért kérdezem, mert most fogok járni edzőhöz és mondta, hogy a srácai egy év alatt 6-7 kilókat magukra szedtek, és az mind izom, mondta hogy az azért elég jó eredmény, nekem meg így hirtelen furcsa volt miután haverom mondta, hogy fél év alatt 15 kilót felszedett, abból ha levesszük, hogy rátett egy kicsit és, ha azt is levesszük, hogy nem mind izom akkor is lehet egy jó 5-6 kiló izom.
Na de ő mondjuk esztelenül csinálja, tényleg tekintélyeset nőtt a fiú, de nagyon szakad a bőre és az ízületei is már eléggé bajosak azt mondta, Na de van egy másik ismerősöm akinek kicsit több fogalma van az egészről és ő alapvetően egy ritka nyeszlett figura volt, sokáig tömegnövelőt szedett mert különben tényleg nem lett volna értelme gyúrni, őrajta is eléggé látszik és fél év alatt mondta h egy 10 kilót magára szedett
Kicsit így lejjebb esett az önbizalmam, hoyg ők félév alatt ennyit nőnek, mástól meg azt hallom hogy a reális érték évi 5-6 kiló, az is csak jó esetben :S
Első válaszoló vagyok.
Ne a kilókat nézd! Tudom, hogy ez egy kiindulási alap, de szerintem az alakodon hamarabb meglátszik a változás mint a kilókon. Egy-két kiló plusz izomban már külső szemmel is látható fejlődést jelent. Az a 15 kiló nagyon erősnek tűnik nekem... Annak a fele zsír legalább. Még szteroidokkal sem tudsz 15 kilót magadra szedni egy fél év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!