Arnold Schwazenegger a mintatest?
Figyelt kérdés
Úgy értem tényleg tökéletesek (voltak) az arányai nem lehett rajta gyenge pontott találni stb.(fénykorába mikor utoljára indult a mr olympián)2011. márc. 6. 13:22
11/12 anonim válasza:
Szerintem ahogy Schwarzi kinézett, az már az undorító kategóriába tartozik. Én úgy gondolom egy ilyen testnek azért hátrányai is vannak, és szerintem egyáltalán nem néz ki jól, ha valakinek kilátszanak az erei... Én is akarok gyúrni, de tuti nem olyen testet szeretnék :D
12/12 anonim válasza:
Tuti,hogy soha a büdös életben nem lennél olyan.Amúgy meg a testépítés ott kezdődik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!