Ezzel így milyen eredményt tudok elérni? Nagyon érdekelne!
166cm/80kg vagyok,magyarán kövér.
4napja napi 100felülést megcsinálok + 5-5perc 'lábemelést' mind2 lábammal,valamint az étrendemen is változtattam.(este hat után nem eszek,több zöldség,kenyeret minimálisat..)..jövőhéttől beakarok iktatni napi +fél óra Béres Alexandra edzést.
Azt hiszem,igazán jól megy,és jobban is érzem magam.Bár még csak az izomlázat érzem,de azt nagyon..viszont rádolgozok :)
Szóval az érdekelne,hogy ilyen edzés és étkezés mellett átlagosan mennyit és mennyi idő alatt változnak az emberek?Vagyis mennyi idő múlva látszik meg stb..
köszönöm a válaszokat (:
a normális étrend az nem az, hogy 6 után nem eszel. Legyen egy normális diétás étrended.
[link] ezek alapján össze tudsz állítani egy számodra megfelelő diétás étrendet. Az egyszerű szénhidrátokat felejtsd el mint pl: a cukrok. Teljes kiörlésű dolgokat válasz. A felülést felejtsd el és a lábemelgetést is. Helyettük inkább használj szobabiciklit, futópadot, eliptikus trénert vagy egyéb kardio gépet, úgy hogy a pulzusod a zsírégető tartományban legyen.
ok,köszi.
de miért felejtsem el a felülést és a lábemelgetést?
mert te fogyni akarsz, nem izmosodni.
aerob edzés kell.
ú,értem.
köszönök mindent :)
felülés tényleg nem jó.
ha igazán fogyni akarsz heti 3szor menj el gyalogolni kb. egy órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!