Ha danabolt szedek, akkor a kúra végén (120 szem csak minden nap 2,6 hétig lesz elég) muszály e proviront vagy nolvadexet szedni az ellen hogy ne alakuljon a tesztoszteron ösztrogénné?
Figyelt kérdés
Mindenekelőtt szögezzük le, hogy elmúltam 18, több mint 4 éve edzek, a kajám rendben van, napi 200 gramm fehérje szintén, emellett whey protein is. Csak annyit szeretnék tudni, hogy ha a kúra befejeztével nem szedek semmi anti-ösztrogén terméket, akkor lehet e vmi bajom. Köszönöm az értelmes hozzászólásokat! :)2011. márc. 5. 08:24
11/16 clint válasza:
kb én már a kérdést sem értem..
120
12/16 clint válasza:
:d hogy számoltad ki ezt a 2,6 hétig elég dolgot???
amúgy meg muszáj. gondolkodj.
ha egy tabletta 500%-os tesztónövekedést eredményez abból mennyit túdsz hasznosítani? 100-at nem?
Viszont mível már így is megemelted a maximumot, és pár óra múlva megint megemeled (ujabb tablettával) logikus, hogy aromatizálódik a szervezetben, mível nem ürül, és túl sok. Ezek a gyógyszerek segítenek ezt leszorítani, de nehogy azt hidd hogy maximálisan.
13/16 A kérdező kommentje:
2 db-ot naponta, így elég 6 hétig. ez igy 120 szem. ha nem szedek semmit utánna akkor mi történik, ill. történik e vmi ha "csak" 120at szedek be. na most ez a kérdés:D
2011. márc. 5. 15:50
15/16 A kérdező kommentje:
vmint a nolvadex vagy a proviron vényköteles e?
2011. márc. 5. 16:06
16/16 A kérdező kommentje:
honnnan vetted, hogy amit linkeltél abban a danabolról képen a második doboz a hamis? nézd csak : http://www.youtube.com/watch?v=MdCL9ojFP0I&feature=related
2011. márc. 6. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!