Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Trembolon nevű szteroidtól...

A Trembolon nevű szteroidtól pattanásos leszek?

Figyelt kérdés
Használtam már Boldenon-t, ami egy közepes erősségű Androgén hatású készítmény. Semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam. A Trembolon pedig jóval erősebb. Van- e olyan közületek, aki használta ezt a szert és volt- e valamilyen mellékhatása?
2011. márc. 4. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:

úúú a harcosok klubját láttad? ott kezdődik Bobbal akinek nagy mellei vannak és nincs heréje de testépítő volt és koxolt :DDD

amúgy, pattanásos is lehetsz, de én jobb szeretem a szélsőséget, elvégre ne a kis kockázattal számolj ha lehet rosszabb is.

meghalsz tőle. nem allergia vagy valami hülyeség, ami úgysem következik be, hanem szétszedi a kiválasztó szervrendszered, a hormonháztartásod padlóra küldi, és meghalsz.

2011. márc. 5. 00:09
 2/9 anonim ***** válasza:

A szer nevét sem tudod leírni.Ebből egyből látszik hogy mennyire veszed a dolgot komolyan.

Szerinted a boldenon androgén ami aztán megint komoly beszólás.Nem tapasztaltál mellette mellékhatást ami nem meglepő mert nincs az országban eredeti boldenon:D Ami egyébként ugyan úgy lövi le a tesztótermelést mint a deca.Gondolom a te nagy boldenon kúrád után rászúrtál 3x5000IU HCG-t és az adagolását is vágod.

Most meg miután kiválasztottad az egyik legmérgezőbb de már nem gyártott szert és az a legnagyobb gondod hogy pattanásos leszel e ismét csak gratulálni tudok

2011. márc. 5. 06:28
 3/9 anonim ***** válasza:

@h4xX

Most ne mondd má' :) :P (00:09)

2011. márc. 5. 09:45
 4/9 anonim ***** válasza:
vedd hozzá, hogy edzés után álmosan, és szélsőséges példát írta :) de szerintem tök "lelkesítő" csak Nálad egy fokkal kevésbé racionális.
2011. márc. 5. 09:46
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
jóvan na:D De sztem inkább el kell küldeni a p*csába ha hülye
2011. márc. 5. 10:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Te akkora forma vagy! :D
2011. márc. 5. 10:42
 7/9 clint ***** válasza:

pattanások még hagyján inkább a kinyomhatatlan szteroid akne fog idegesíteni, vagy esetleg a heresorvadás ami ennél a szteroidnál a kúra alatt következik be a libidó csökkenéssel együtt. Amúgy meg ahogy hexor is mondta nem androgén, totál másra használják, sőt használatakor az ösztrogénszint is nulla, a vízvisszatartás is kevés, állatoknak fejlesztették ki, pont a zsír izom arány miatt és a marhák tejtermelésére. Én nem használnám, sokan dícsérik, de egymagában felesleges használni, rohadt szar mellékhatásai vannak, és az utolsó amit láttam belőle az a british dragon fajta volt, aminek a gyártása sok sok éve megszünt...

sok sikert

2011. márc. 5. 15:01
 8/9 anonim válasza:
Az 1 dolog hogy nem aromatizálódik de a progeszteron receptorhoz ugyan akkorra affinitással köt mint a deca.Tehát a csöcsök azért meglesznek:D
2011. márc. 5. 16:02
 9/9 anonim ***** válasza:

ez kur.a progresszív és szofisztikált volt :D

éljenek a férfi csöcsök legjobb alapanyag lehetne boxzsákhoz vagy vagy mondjuk ilyen kissebb kézi ütőszivacshoz (célponthoz) lol!

2011. márc. 5. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!