A Trembolon nevű szteroidtól pattanásos leszek?
úúú a harcosok klubját láttad? ott kezdődik Bobbal akinek nagy mellei vannak és nincs heréje de testépítő volt és koxolt :DDD
amúgy, pattanásos is lehetsz, de én jobb szeretem a szélsőséget, elvégre ne a kis kockázattal számolj ha lehet rosszabb is.
meghalsz tőle. nem allergia vagy valami hülyeség, ami úgysem következik be, hanem szétszedi a kiválasztó szervrendszered, a hormonháztartásod padlóra küldi, és meghalsz.
A szer nevét sem tudod leírni.Ebből egyből látszik hogy mennyire veszed a dolgot komolyan.
Szerinted a boldenon androgén ami aztán megint komoly beszólás.Nem tapasztaltál mellette mellékhatást ami nem meglepő mert nincs az országban eredeti boldenon:D Ami egyébként ugyan úgy lövi le a tesztótermelést mint a deca.Gondolom a te nagy boldenon kúrád után rászúrtál 3x5000IU HCG-t és az adagolását is vágod.
Most meg miután kiválasztottad az egyik legmérgezőbb de már nem gyártott szert és az a legnagyobb gondod hogy pattanásos leszel e ismét csak gratulálni tudok
@h4xX
Most ne mondd má' :) :P (00:09)
pattanások még hagyján inkább a kinyomhatatlan szteroid akne fog idegesíteni, vagy esetleg a heresorvadás ami ennél a szteroidnál a kúra alatt következik be a libidó csökkenéssel együtt. Amúgy meg ahogy hexor is mondta nem androgén, totál másra használják, sőt használatakor az ösztrogénszint is nulla, a vízvisszatartás is kevés, állatoknak fejlesztették ki, pont a zsír izom arány miatt és a marhák tejtermelésére. Én nem használnám, sokan dícsérik, de egymagában felesleges használni, rohadt szar mellékhatásai vannak, és az utolsó amit láttam belőle az a british dragon fajta volt, aminek a gyártása sok sok éve megszünt...
sok sikert
ez kur.a progresszív és szofisztikált volt :D
éljenek a férfi csöcsök legjobb alapanyag lehetne boxzsákhoz vagy vagy mondjuk ilyen kissebb kézi ütőszivacshoz (célponthoz) lol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!