Egykezes súlyzókkal otthonra?
Sziasztok, az lenne a kérdésem, szeretnék egy kicsit izmosodni, illetve van egy kis súlyfeleslegem, aminek egy részét szeretném izomra átformálni, de mive keveset vagyok itthon, nincs időm eljárni edzőterembe, meg pénzem sincs edzőterembe járni... de itthon van 2 egykezes 15 kg-os súlyzóm.
Szerintetek ha kitartóan mindennap edzek 1 órát, nyárig milyen eredményt érhetnék el?
illetve milyen gyakorlatok a legbeváltabbak a bizonyos testrészekre? konkrétan szinte minden fontosabb izmomat szeretném formálni (váll, karok, has, mellizom, stb.)
állítólag halat kéne sokat ennem, de nagyon nem szeretem :S
szóval a várható eredményről tudnátok mondani valamit, illetve ha adnátok hasznos tippeket, azt megköszönném :)
és milyen ételekkel tudom bevinni a kellő szénhidrát és fehérje mennyiséget?
illetve tudnál valamit mondani, hogy nyárra milyen eredményt érhetnék el, ha odafigyelek ezekre a dolgokra?
220 gramm fehérje kell és 5-600g ch.
fehérjeforrás:csirke,hal,tojás,túró,turmix
ch:zabpehely,rizs,krumpli
köszi, igyekszek így étkezni
illetve tudnál valamit mondani, hogy nyárra milyen eredményt érhetnék el, ha odafigyelek ezekre a dolgokra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!