Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egykezes súlyzókkal otthonra?

Egykezes súlyzókkal otthonra?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az lenne a kérdésem, szeretnék egy kicsit izmosodni, illetve van egy kis súlyfeleslegem, aminek egy részét szeretném izomra átformálni, de mive keveset vagyok itthon, nincs időm eljárni edzőterembe, meg pénzem sincs edzőterembe járni... de itthon van 2 egykezes 15 kg-os súlyzóm.

Szerintetek ha kitartóan mindennap edzek 1 órát, nyárig milyen eredményt érhetnék el?

illetve milyen gyakorlatok a legbeváltabbak a bizonyos testrészekre? konkrétan szinte minden fontosabb izmomat szeretném formálni (váll, karok, has, mellizom, stb.)

állítólag halat kéne sokat ennem, de nagyon nem szeretem :S

szóval a várható eredményről tudnátok mondani valamit, illetve ha adnátok hasznos tippeket, azt megköszönném :)

2011. febr. 28. 17:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
192 centi, és 110 kiló
2011. febr. 28. 18:12
 12/18 anonim ***** válasza:
a guggolás jó,a focit meg ne hasonlítsd egy komplett lábedzéshez
2011. febr. 28. 18:13
 13/18 A kérdező kommentje:

és milyen ételekkel tudom bevinni a kellő szénhidrát és fehérje mennyiséget?

illetve tudnál valamit mondani, hogy nyárra milyen eredményt érhetnék el, ha odafigyelek ezekre a dolgokra?

2011. febr. 28. 18:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

220 gramm fehérje kell és 5-600g ch.

fehérjeforrás:csirke,hal,tojás,túró,turmix

ch:zabpehely,rizs,krumpli

2011. febr. 28. 18:18
 15/18 A kérdező kommentje:

köszi, igyekszek így étkezni

illetve tudnál valamit mondani, hogy nyárra milyen eredményt érhetnék el, ha odafigyelek ezekre a dolgokra?

2011. febr. 28. 18:19
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom hogy mennyi rajtad a felesleg,könnyen vagy nehezen fejlődsz,csináld minden szempontból rendesen az egészet,és meglátod! ja és rendes fejlődéshez nem elég az eszköztárad,ez csak átmozgató edzés hogy megalapozd a későbbi komolyabb edzést.
2011. febr. 28. 18:23
 17/18 anonim ***** válasza:
rajtam 4 hónap múlva látszott valami mikor kezdtem.de ezt így nem lehet megmondani
2011. febr. 28. 18:24
 18/18 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm !!
2011. febr. 28. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!