Észrevettétek, hogy ha egy testépítő hozzászól a fogyókúrák kategória kérdéseihez, rohamosan rontja a válaszai hasznosságát?
szarok rá.Remélem a nyomorék diétájukkal meg az adipexel jól szétb*sszák magukat.
Amúgy az ephedrint is ilyen nyomorékok miatt tiltották be.Pedig az bizonyítottan nem káros bizonyos dózisban.De a nyomorékoknak 3xos túladagolásban kellett szedni...
Ne érdekeljen.
Azért mondod el a véleményed, mert neked ez a véleményed, (meg még igazad is van), nem azért, hogy felpontozzanak, nem?
hát igen jobban jársz,ha nem ott osztogatsz tanácsot.:-)
aki lusta mozogni,meg használni az agyát,az kövesse Megan Fox meg Lady Gaga sztárdiétáit.ez van.
Érdemes benézni a családi kapcsolatokba, én rontottam le magam.
Tele van képmutató ronda fapi:ával, és h a kommentned nem az hogy minden férfi szemét, tuti a pasi a hibás, és megemlíted hogy a nők se tökéletesek, akkor 10 percen belül 0%-on leszel, kérdésétől függetlenül
Fogyókúra dettó, az emberek egyik helyen se hasznos választ várnak hanem vállveregetést és azt hogy megerősísd az önbizalmát meg a hülyeségét
Én bárhol le tudom rontani magam :)
Az a baj, hogy őszinte vagyok minden rovatban.
Szépség divatban amikor mindenki tolja, hogy nem vagy ronda, nem vagy kövér, betolom rá a tutit.
Itt, ha valaki f@szságot kérdez, akkor megmondom, hogy hülye.
Szerelem, szex, az külön poén, amikor a napisz@rra rejszoló kockagyerekek jófiúzzák ott magukat, és nekik miért nem jut soha nő, na ott is be szoktam oktatni.
Politika rovat :D
A fogyókúra rovat, na az öngyilkosság.
h4x0r azért is csökkenhetett a pontod, mert csak az adott havi válaszaid alapján kapott pontok számítanak, mióta ez az új toplista van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!