Edzéssel is lehetnek nagy izmaim vagy mindenképp koksz?
Jah engem is erdekelni mia retkes k*rvak f*sza az az E-betus gec*seg amirol ez a h*gyagyu pofazik.
Amugy meg nemtok mit kezdeni magammal ,de engem rohadtul idegesit ez a seggf*j,tudom h csak provokal ,meg inetrnet hero es az ilyen buz*kat nem kene figyelembe meg emberszamba se venni ...de akk is ,itt pofazik a sz*rfasz*ja es nemtudunk mit csinalni vele ,pedig rohadt szivesen pofanb*sznam egy peklapattal ,aztan szteppelnek a fejen es vegul lehugy0znam.
Edzéssel kisebb az esélye hogy izmos is leszel meg fel is fordulsz...
ezt a mark-hülyegyereket tényleg le kéne lőni, nagyon idegesítő kistacskó a nyálas kaffogásával. Na ezért ne akarj kokszolni, mert ilyen puhatestű, gép mögül névtelenül trollkodó senki leszel, mint ez a mark69...
Igen, edzéssel is lehetnek! Méghozzá valódiak!
a mark, meg a noname senkiházi csivaszai sorban kapták a mínuszt. Szegény mark, apuka biztos nem adott neki pénzt Stanazolra és előjött belőle a nyolcéves nyalókavesztett kisfiú hisztije :D hányadék nyúlbélák, minek élnek az ilyenek?
igen, edzéssel is lehetnek
aki az ellenkezőjét állítja, az vagy cuccot akar neked eladni, vagy egyszerűen csak ostoba mint hat pár rendőrcsizma
"szeretnéd látni? műizomzat?
én meg a te kis gyíksz@r testedet szeretném látni hogy mire van ekkora pofád!"
Fúúúúú de kemény vagy, kisapám, tiszta izomszag lett itten, mindjá szellőztetek is!
Nekem állnál le izmozni, kisapám, helyből tüdőn böknélek bajonettel, aztán megbszhatod a nagy izmaidat te kretén sutyerák.
"ki az a nekünk? te meg a haverjaid az army melegbárból?
vagy te és a másik accod?"
Mivan kisapám, nem kellettél katonának (se), és itt szidod őket?
Ahhoz már nyomorék vagy, hogy a szemükbe is mondjad, mi?
Ennyit érsz, te kis izompók, szánalmas neten jaszkarizó rühes pincsikutya.
"na csicskagyerek mégse mertél egy címet írni privátba!"
Én írok neked privátba, kisapám, lejössz és izmozol nekem is?
Csak vigyázzál, mert lehet nem ököllel kapod az ütést, hanem macheta élével, az helyből ketté is hasítja a hülye fejedet...
"lesz ez még rosszabb is mikor valaki összeveri a kis szádat,egy-két ilyen beszólásért!"
Ki lesz az a valaki? Majd biztos te, aha, kis kokszimakszi gyökér :D
Mire fölemelnéd az öklödet kisapám, már nem is számolnád, hanyadik szúrást kapod a tüdődbe :D ennyit ér a kokszolásod.
Szánalmas neten kaffogó hitvány kis gerinctelen surmó vagy, akit agyon kéne taposni.
"te romai katona trutymo turmix ..... te egy igazi ver-idiota balek barom vagy ,fingod sincs az egeszrol ,de itt pofazol .... gondolom te is aza szemuveges 60 kilos girhes girnyó tetü vagy akki egesz nap a gép előtt kockul es itt probalja jatszani a kemeny csavot meg osztani az eszt ,de ha kimesz az utcara behuzod fuled-farkad"
Na megjött a másik ostoba hulladék droidvezér
Szépek vagytok így ketten, pofára ment a válogatás?
Meglátnál kisapám, te a házadból nem mernél kijönni, nyomoronc internethíró kis selejt.
Irtani kellene a fajtádat, te legalja sutyerák!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!