Methandienon.10mg szedésénél érdemes felmenni napi 4-5szemig? Mennyit érdemes bevenni egy nap ami még hasznosul? Már szedtem Methandienont és mindenütt az halom hogy a második kúrában növelni kell az adagot hogy hasson.
Figyelt kérdés
remélem h4xOr és Clint is hozzá szól mert ők nagyon benne vannak a kokx témában.2011. febr. 23. 13:34
1/6 anonim válasza:
én biztosan nem mennék fel 50mg-ig.ha 30 nem hat 50 sem fog.
Kezd el és ha nem hat a 30át kell térni másra(omna,szuszta,tesztodepot)
2/6 A kérdező kommentje:
értem...és mit tudnál ajánlani a Methandienon helyet szemesból? azért nem Naposim-ra gondolok meg ilyen fosokra....
2011. febr. 23. 17:40
3/6 A kérdező kommentje:
Andriol Testocaps-ról mi a véleményed?
azt halom róla hogy egy darab szar... semmit nem "hozz" de annál androgénebb mellékhatásokat produkál.....
2011. febr. 23. 18:08
4/6 anonim válasza:
szemét.A dianabol az egyetlen szemes ami ér is valamit.Meg a methyltesztó de az felejtős.Vagy szúrjál vagy hagyd a p*csába
5/6 A kérdező kommentje:
Írtam neked nem tudom meg kaptad e...
Azzal kapcsolatban hogy Danabolt és Stanozololt(szemes) szedni együtt...mind két szer terheli a májat így nem a legjobb megoldás de max 6-hétig szedném őket..
láttam hogy te is gondolkoztál ezen, fel is vázoltad a kúrát itt a gyakori kérdéseken...de nem csináltad meg...
mi a véleményed a két szer együtt szedéséről??
az se igazán egyszerű hogy hogyan szedjem őket egymás mellet ha elkezdem...
2011. febr. 23. 19:16
6/6 anonim válasza:
megkaptam de mailben nem foglalkozok ezzel.És igazából itt sem akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!