Miért van nagyon kirepedezve a párom bőre? Lehet ez csupán sok edzés miatt? Ugye semmilyen doppingszer nem áll a dolog mögött?
Sok helyen annyira ki van repedezve,mintha meg égett volna valamikor.Nagyon ki van száradva a bőre,állandóan keni olajokkal és minden egyéb dologgal.Nem szeretném tőle megkérdezni,mert félek,hogy úgy venné le,hogy nem tetszik nekem és esetleg visszataszítónak tartom.Nem így van,nagyon is tetszik minden rajta.Egyszerűen csak feltűnt és szemet szúrt a dolog,mert nem egy két olyan dolgot hallottam már,hogy a fiúknak "átszakadt",kirepedezett a bőre a sok doppingszer+kondi miatt.
Csak magában az edzés is produkálhat ilyen tüneteket?
magában az edzés nem okoz ilyet,ha normális ütemben csinálja.De ha tömegnövelőt szed akkor igen.olyan ütemben nő az izomzat,vagy a zsír réteg,hogy a bőr nem bír hozzá igazodni és szakad
ahogy leírtad
Bocsi a rossz kategóriáért.Mivel a páromról van szó,ezért soroltam inkább a párkapcsolatok kategóriába.
Az egész élete edzésből áll,ez a munkája.Nélkülözhetetlen a munkájához.Elvileg fokozatosan alakította ki magának a mostani kinézetét,már 4. éve,hogy ebben a szakmában van.
Egy agyatlan barom és túl sokat edz, nem jön rá, hogy többet árt a kinézetének, ha szétszakítja a bőrét.
Viszont tényleg nem kell ehhez kokszolni.
A kreatintól simán lehet, nem kell ahhoz koksz.
Nekem a hátam olyan, hirtelen sokat nőttem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!