A sima torna is fitté teszi az embert? Vagy ez nem ér semmit?
Figyelt kérdés
Rég nem sportoltam.fittness teremre nincs pénzem.De tornázni lenne kedvem.Kérdés h. sima nyújtó gyakorlatokkal, esetleg saját testsújjal való erősítés(láb, csípőemelés, hasizomerősítés stb.) mennyire teszi fitté az embert?Mert tény h. izomsabb lesz valaki,de nekem most az a lényeg h. ez mennyire számít rendszeres sportnak, egészségesebb lesz az ember, vagy ha azt mondják sportolj h. egészséges legyél akkor ez a fajta nem ér semmit.2011. febr. 22. 10:37
1/3 anonim válasza:
Nagyon tetszik h beismered teremre nincs pénzed, énis így vagyok ezzel... Szerintem számít a fittség szempontjából ha úgy tornázol ahogy leírtad. Én múltkor este kezdtem tornázni aerobik szerűen, aztán lenyújtottam és eléggé izomlázam volt 2 napig. Ami jelentheti azt h fittebb lettem:) sok sikert
2/3 A kérdező kommentje:
Én azért nem csinálok annyi gyakorlatot h. izomlázam legyen,mert egyenlőre csak arra megyek, h. az ülőmunka mellett mozogjak egy kicsit.De nem ugrálok, vagy futok, csak sima talajgyakorlatok(mint pl. az iskolában abemelegytések vagy aerobik óra után az erősítéseket csak nem olyan erőteljesen).Félek h. nem ér semmit,de azért csinálom.A napi mozgásom az annyi h. lesétálok az állomásra(az kb oda-vissza 10-10 perc),meg felsétálok a aharmadik emeletre(nem liftezek).Szerencsére nincs bajom a súlyommal, szóval nem fogyás miatt kell, csak annyira érdekel h. ére valamit ez a mozgásforma vagy olyan mintha semmit sem csinálnék, szóval az anyagcserét nem pörgeti meg, vagy a szivemnek, tüdőmnek ez nem ér semmit, vagy ez is segít egészségesebbnek lenni.
2011. febr. 22. 11:42
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!