Mi a külömbség a fehérjék és a tömegnövelők között?
1 hónapja elkezdtem edzeni tömegnövelőt szedek.
Úgy gondolom jól haladok már látszik a változás 6kgot felszedtem.
Shop.Builderről szoktam rendelni a tömegnövelőt de még van ott sok más táplálékkiegészítő is.
Tejsavó protein koncentrátumok és a többi.
Ezeket mikor kell szedni ill ezek mire valók nem ugyan azok mint a tömegnövelők, nekem érdemes ilyet venni?
Jelenleg Hyper Mass 5000 szedek
Ennyi hülyét 1 rakáson...Emészthetőségre és felszívódási időkre ne is gondoljatok b*sszátok meg csak a mennyiségre.
Az ősember egyébként k*rva kövér volt nem izmos me megfagyott volna a f*szba.
Amelyik meg azt írta hogy 3g fehérje halálos meg káros csak simán idióta.De nagyon
én írtam a 3g fehérjéről.
deh mi a probléma vele? illetve biztos nem olvastál valamit félre? o.O
h4xOr
ezzel csúnyán benéztél valamit, ha figyelmesen visszaolvasod látnád hogy korán idiótáztál. eddigi hozzászólásaid alapján tudom hogy vagy te olyan értelmes, és értelmezni tudod hogy mire írtam a 3g fehérje /nap hátrányát (segítek, Bix kommentje után..)
remélem visszaolvasol! :)
Jóvanna ;)
köszi hogy írtál, jókat kommentelsz, egyet szoktam érteni veled, csak nem akartam hogy ez ilyen hülyén jöjjön ki.
a lényeg hogy elbeszéltünk egymás mellett.
Bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!