Ha elkezdek gyurni és eszem vagy iszom azt a fehérjekiegészítőt az káros a szervezetemre?
Figyelt kérdés
Milyen hatással van rám?2011. febr. 18. 17:42
1/7 anonim válasza:
veséd majd leáll,de azt úgyis észreveszed
2/7 anonim válasza:
Meg szeretném kérdezni hány éves vagy mert az alapján moderálom a válaszomat!
3/7 anonim válasza:
A fehérjepor az ember számára méreg. Az izom csak a kolbászt, szalonnát, és májkrémet tudja felhasználni izomépítésre. Én is gyúrtam, és fehérjét is ettem, mielőtt meghaltam. A mennyből írok most, itt még a szartól is fejlődök, és kuhrva jól érzem magam.
5/7 anonim válasza:
nem, hála az istennek ezek nem károsak.
figyelj a sok hozzá nem értő megmagyarázza, káros meg ilyesmi és ez sajnos megmarad az emberekben. Persze arról senki nem csicsereg, hogy mennyi vitamin és sok más hasznos dolog van egy táplálék kiegészítőben. Nyugodtan szedd, semmi bajod nem lesz tőle, amúgy ezek szimplán koncentrált tápanyagok por formájában. Amúgy még egyszer kiemelem nem káros de azért az vicces amikor valaki megmagyarázza, hogy káros meg minden és hazamegy, benyúl a hűtőbe és kivesz 1l kólát és bepumpálja mind aki jól végezte dolgát és megy netre ugatni, és pofázni a hülyeséget... ezt szeretem:D
6/7 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat de még mindig nem tudom h káros vagy nem?!:(
2011. febr. 23. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!