John Cena-nak természetes izmai vannak?
Figyelt kérdés
Természetesek lehetnek az izmai?2011. febr. 13. 18:34
21/33 anonim válasza:
mark86 te nagyon buta vagy. Szerinted ilyen testet lehet naturál hozni? Még 30 év alatt se. Rajtad kívül mindenki tudja, h Vörös Zoli szteroidot tol, és ezzel nincs is semmi baj. John Cena meg legalább 110 kiló izom a maga 185 centijével, gondolhatod, mennyire tiszta.
22/33 A kérdező kommentje:
12:24 akkor ezzel nem egészen értem mit akartál mondani! azt hogy natur vagy szteroid? MErt ha én jól értelmeztem akkor egyetlrtesz a naturral!
És hát igen 185 cm-s és 110kg-s!
2011. febr. 15. 13:02
23/33 anonim válasza:
Hát szerintem nem egy nagy cucc ilyen testet összehozni naturálban. (ő ebből él, ideje, és pénze is van rá) Nézz meg egy bokszolót, MMA harcost, van egy kettő hasonló testalkatú, pedig tudtommal mindkettőnél vannak tesztek.
24/33 antikarakter válasza:
köztudott hogy a pankrátorok a legnagyobb szteroid zabálók
25/33 anonim válasza:
Én sem hiszem, hogy kokszol John Cena. 16 éves kor óta testépitő. És van ereje is. Volt, hogy felemelte Edge-t és Big Show-t egyszerre, ami nem hiszem hogy rajta kivül sikerülne másik pankrátornak.
26/33 anonim válasza:
Édes,kedves,nagyon okos emberek -.- még mielőtt belehalnátok hogy utána néztek annak amiről pofáztok...John Cena-my life...töltsd le és nézd meg!Mi van benne?16 éves kora óta edz....most 32 -.- akkor nyilván edzett... http://www.youtube.com/watch?v=Cdm-S6Z7BNQ
28/33 anonim válasza:
Hamar lezárom a témát, a WWE Wellnes programja eltiltással díjazza a koxoló pankrátorokat, és John eddíg egy doppingteszten sem bukott meg.
Szart sem tudtok, sem a testépítésről, sem a WWE-ről.
29/33 anonim válasza:
Gondolom akkor a testépítők se használnak szteroidot kedves utolsó...
30/33 anonim válasza:
Testvéreim...ez hogy lenne már naturál? John Cena kemény csávó. Kemény koxal
56-os karja van.
Nekem szterkóval sikert 3-4-5 év alatt 53-54 -es
N(em végig toltam)
Aki azt hiszi hogy naturál akkor mennyen el sűrgősen szemészetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!