Testépítők! Mit lehet tenni a bőrrepedés megelőzésének érdekében?
Figyelt kérdés
Nagyon sok testépítőtől lehet hallani hogy az izom gyors növekedése következtében a bőr hirtelen megnyúlása miatt felreped a bőr és vörös csíkok jelennek meg ott.Mivel úgy tudom,hogy ezt már eltüntetni nem lehet,megelőzni szeretném valami kenőcssel,vagy ilyesmivel.tud valaki ajánlani valamit?2011. febr. 13. 16:20
1/7 anonim válasza:
Nos a bőrrepedés megelőzése egy módon lehetséges.Ne növekedj.Ez ugyebár nehéz,ha testépítesz....--> Ki fogsz repedni.Vagy ne testépíts.Vagy testépíts balf@szul,akkor nincs növekedés és elmarad a rettegett repedés.Mondjuk,ha nincs növekedés akkor semmi értelme a testépítésnek.
2/7 anonim válasza:
E vitamin! Itt olvashatsz róla,és ha lejjebb görgetsz az első kérdésnél le van írva egy krém receptje is.
3/7 anonim válasza:
Mérges leszel mikor észreveszed,hogy a sok sciteces csodaszerre kib@szott lóvé után megjelennek a repedések....
4/7 anonim válasza:
Nem azt írtam hogy nem fog repedni csak annyit hogy segíthet! És végül is a gyógyszertári krém receptje miatt linkeltem be amitől én azóta nem repedek annyira.
5/7 anonim válasza:
Repedsz... Ez van, ezt kell szeretni.
6/7 anonim válasza:
valahogy sose láttam naturál csókát repedni, kivéve, ha nem volt orbitálisan dagadt.
7/7 anonim válasza:
én pedig natur vagyok és kirepedt a bicepszemen a bőr nagyon...de nekem nincs vele bajom egyszer eltűnnek a kis repedések a nagyok sajna megmaradnak:(de ezzel jár és én örlök ha reped mert tudom hogy növekedek..:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!