Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek ki nem érdemelt...

Szerintetek ki nem érdemelt volna Mr. Olympia címet a győztesek közül? (indokold válaszod)

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Arnold 1970,71 0 fizikum csak nagyon sztárolva volt

Arnold 1980 Egyértelmű bunda

Columbo 1981 Még egyértelműbb bunda

Dorian 1994,1996,1997 Behízva szétszakadt izmokkal megvert egy csúcsformában lévő Shawn Rayt,Flexet meg Nassert...A legszánalmasabb győzelmek

Jay Cutler 2006 sokkal szarabb volt mint Ronnie.Csak Ronnie átszerződött a Muscletech-től a BSN-hez(muscle a főszponzora az olympiának) tehát veszített

2007Cutler Victor Martinez volt a legjobb

2008 Dexter semmi tömeg semmi vádli.Azért nyert mert mindenki más szar volt és hogy bizonyítsanak weiderék az olimpiai bizottságnak hogy új irányvonala van a testépítésnek és ez is lehet valódi olimpiai sportág(hát nem jött be)

2010 Cutler Branch és Phil Heath sokkal jobbak voltak

2011. febr. 12. 18:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem hittem volna,hogy ennyire megvan bundázva a M.O...amúgy honnan tudsz ennyi mindent?
2011. febr. 12. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:

olvasok,láttam a képeket,láttam felvételeket

Amúgy az egész IFBB egy nagy bunda

2011. febr. 12. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, kb ezek amiket h4xOr leírt. Egyébként minden szubjektív módon értékelt sportban ott van a bunda.
2011. febr. 12. 22:38
 5/5 Szergej55 ***** válasza:
A 80-as Olympia tényleg bunda volt, az egész zsűri Arnold barátja, üzlettársa vagy a kettő egyszerre volt.
2013. máj. 15. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!